Foto: Publicitātes foto

Par vienu no apspriestākajiem šīs sezonas TV projektiem kļuvis iepazīšanās šovs Saimnieks meklē sievu. Lai gan sākumā šķita, ka iepriekšējās sezonas spilgtāko pavērsienu - Magones Burkas un brašā Venta sāgu - nekas nepārspēs, šī sezona sagādājusi daudz pārsteigumu.

Viens no šova brašuļiem Ģirts Brumsons un viņa izvēlētā līgaviņa Gunda parūpējās par īpaši skaļu attiecību skaidrošanu, kas reti kuru atstāja vienaldzīgu.

Tagad tapis zināms - šova laikā Ģirts sācis draudzēties ar kādu citu šova dalībnieci.

Kā vēsta izdevums Privātā Dzīve, siltas jūtas uzplaukušas starp Brumsonu un saimnieka Jāņa Šmita atraidīto precinieci Kristiānu Birni, kura ir 15 gadus jaunāka par Ģirtu.

Abi sākuši sarakstīties pēc šova filmēšanas un atraduši daudz kopīga, tomēr izdarīt secinājumus par attiecību nākotni vēl pāragri.

"Nevajag skriet notikumiem pa priekšu. Pagaidām mēs vēl tikai iepazīstamies. Esam labi draugi, kas regulāri sazinās un ir informēti par to, kā otram klājas. Laiks rādīs, kas un kā būs tālāk," žurnālam Privātā Dzīve skaidrojusi Kristiāna.

Ģirts atzinis - ja Kristiāna būtu sekojusi sirdsbalsij un, izvēloties, kuram no saimniekiem rakstīt, būtu sūtījusi vēstuli viņam, iespējams, viss būtu izvērties citādi.

"Varēja arī būt tā, ka man tagad būtu attiecības ar Kristiānu. Vecuma atšķirība mani nemulsina. Man patīk jaunākas meitenes. Tas man šķiet normāli. Tāpat kā meitenēm patīk vecāki vīrieši. Man šķiet - kad Dievs radīja cilvēkus, viņš ielika to viņiem gēnos," skaidrojis Ģirts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!