Foto: Publicitātes foto

Divi no Latvijas televīzijas populārā seriāla Neprāta cena aktieriem – Zane Daudziņa, kas seriālā ir nepārspējamā Helēna, kā arī viņas papiņš – Vadima lomas atveidotājs Jakovs Rafalsons – saņēmuši speciālbalvas no pasaulslavenā zīmola Samsonite Black Label.

Ekskluzīvās dāvanas tika pasniegtas Baltijā pirmā un vienīgā pasaulslavenā zīmola Samsonite Black Label veikala atvēršanas pasākumā. Tiesa gan, Jakovs Rafalsons šobrīd devies viesizrādēs, tāpēc papiņam domāto dāvanu Helēna atdošot pēc viņa atgriešanās dzimtenē.

Seriāla Neprāta cena skatītāji un jaunā veikala pārstāvji atzinuši, ka Helēna un Vadims ir nepārspējami koši tēli. Viņiem tīk dzīve ar tās negaidītajiem pavērsieniem, turklāt viņi ir izturīgi pret pārmaiņām, prot tām pielāgoties un atrodas nemitīgā dzīves ceļojumā, kas pārpilns pēkšņiem izaicinājumiem. Tāpēc Samsonite Black Label savu speciālbalvu - ekskluzīvas ceļojumu somas nolēma pasniegt šo spilgto tēlu atveidotājiem.

Samsonite ir teju gadsimtu vecs zīmols - kompānija tika dibināta 1910. gadā, savukārt ekskluzīvais ceļojumu aksesuāru zīmols Samsonite Black Label ir radīts 2005. gadā, paspējot gūt visnotaļ atzīstamus panākumus. Tajā ir apvienota gan vecā elpa - funkcionalitāte, kvalitāte un izturība, gan jaunā - moderns dizains un mūsdienīgi materiāli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!