Foto: DELFI

Svētdienas, 21. oktobra, vakars LNT šovā Dziedošās ģimenes, kad skanēja Ulda Marhilēviča hiti, izdevās īpaši sirsnīgs – dalībnieki bija pacentušies, iesaistot priekšnesumos arī sava pagasta omītes un pat baznīcas kori. Diemžēl vienai ģimenei šovu nācās pamest, un šoreiz nepaveicās Biteniekiem.

Šoreiz ar savu sniegumu tautu un arī pašu klātesošo Marhilēviču priecēja astoņas ģimenes, kuras tradicionāli vērtēja aktrise un labdarības projektu entuziaste Katrīne Pasternaka, komponists Mārtiņš Brauns un TV darbone Gundega Skudriņa.

Šovu ar sirsnīgo dziesmu Lūgums atklāja Baumaņu ģimene, uzreiz uzstādot augstu latiņu un no žūrijas saņemot trīs desmitniekus.

Allaž lieliskā Tihovsku ģimene šoreiz izpelnījās kritiku par pārāk lielu centību, kliedzot roka skaņas dziesmā Ej uz visām debespusēm, bet kā trešie uzstājās Bitenieki, kuri dziesmas Saule aust izpildīšanai bija aizņēmušies vietējā baznīcas kora manteļus.

Vīgupu ģimene priecēja ar pavisam neparastu dziesmas Lulla, Lulla versiju, pie tam viņiem uz skatuves pievienojās arī bijušais grupas PeR dalībnieks Pēteris Upelnieks, kurš nu atkal rādīja visu, ko prot.

Zepu - Raģeļu ģimene uz skatuves bija uzveduši teju visas Varakļānu omītes, lai kopā izpildītu dziesmu Vai tu mani dzirdi, bet Laicānu meitenes kā allaž priecēja ar labu sniegumu, izpildot Nakts vārdus.

Noviku ģimene dziedāja izjusto Mēs varam līdzās būt, bet koncertu noslēdza Pavlovsku ģimene ar īpaši satriecošu sniegumu - talantīgās kompānijas dziedātais gabals no izrādes Tobāgo - Tā kā dūnas no enģeļu spārniem no Pasternakas izpelnījās atzīmi 11, kuru žūrijai ļauts lietot tikai situācijās, kad sniegums ir tik labs, ka vairs nav, kur tiekties.

Saskaitot kopā žūrijas un skatītāju balsojumu, tika lemts, ka šovu pamet simpātiskie Bitenieki. Jau nākamsvētdien cīņa turpināsies, un tad uz šovu ierasties solījusi pati Olga Rajecka, bet ģimenes izpildīs Borisa Rezņika dziesmas. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!