Foto: Publicitātes foto

Jau nākamnedēļ, 17. septembrī, televīzijas skatītāju novērtējumam tiks sniegts jaunais LMT oriģinālseriāls "Tur", kurā attiecības virtuālajā un reālajā pasaulē desmit sērijās izdzīvos Latvijā iemīļoti aktieri Artūrs Skrastiņš, Regnārs Vaivars, Ģirts Jakovļevs, jaunais talants Kārlis Kušķis, kā arī aktrises Ilva Centere, Ināra Slucka, Maija Arvena, Kristīne Krūze.

Līdzās abu galveno varoņu Gundegas (Ilva Centere) un Raimonda (Regnārs Vaivars) mīlasstāstam, seriālā risināsies arī spraigi notikumi IT uzņēmumā, kurā strādā galvenā varone, un būtiska loma sižeta attīstībā būs mākslīgajam intelektam.

Intrigu un personīgo ambīciju piesātinātajā darba vidē savus noteikumus diktēs uzņēmuma vadītāja –racionālā vizionāre Una (Ināra Slucka), bet Gundegas apbrīnu un simpātijas centīsies iekarot viņas kolēģis Ēriks (Artūrs Skrastiņš).

Tāpat arī jaunajā seriālā skatītāji sastaps Gundegas dzīvesgudro un aso vectēvu – Ģirtu Jakovļevu, labāko draudzeni kriminālpolicisti – Kristīni Krūzi, kā arī virkni sabiedrībā pazīstamu cilvēku – dziedātājus Žoržu Siksnu un Olgu Rajecku, komiķi Jāni Skuteli, radio dīva Sandru Glāzupu, mūziķi un grupas "Borowa MC" dalībnieku Aigaru Runči, TV seju Mārtiņu Spuri un citus.

"Šis seriāls ir izaicinājums mums visiem – tā ir pirmā reize Latvijas seriālu vēsturē, kad atļaujamies tik daudz fantazēt par nākotni. Tā ir arī pirmā reize, kad latviešu aktieris iejūtas mākslīgā intelekta tēlā. Daudzi sabiedrībā atpazīstami cilvēki ar savu piedalīšanos šajā projektā atbalsta mūsu izvēli veidot dziļi filosofisku stāstu ar fantāzijas elementiem," pauž seriāla režisors Uldis Cipsts.

Seriāla režisors ir Uldis Cipsts, bet scenārija autori – dramaturģe Rasa Bugavičute-Pēce un aktieris Artūrs Dīcis. Tāpat pie scenārija strādājis arī pieredzējušais fantāzijas seriālu autors Aleksejs Karaulovs. Seriāls būs skatāms LMT viedtelevīzijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!