Foto: Publicitātes foto
Šonedēļ pie kanāla TV3 skatītājiem ar jaunāko sezonu atgriezīsies kulinārijas šovs "Vakariņas četratā", kurā sabiedrībā zināmi ļaudis pie sevis uzņems viesus un demonstrēs savas gatavošanas prasmes. Kā sola raidījuma veidotāji, gaidāmi arī vairāki jauninājumi un pārsteigumi.

Pirmajā jaunās sezonas nedēļā ciemos pie sevis aicinās mūziķis Roberts Vanags no grupas "Carnival Youth", aktrise un filmu balss Anna Klēvere, producents un dīžejs Rūdolfs Budze jeb DJ Rudd, kā arī dziedātāja un muzikālā šova "X Faktors" pirmās sezonas dalībniece Adriana Miglāne.

Līdzās šefpavāriem Raimondam Zommeram un Elmāram Tannim dalībnieku veikumus šosezon vērtēs arī Māris Jansons.

Šajā sezonā gaidāma arī īpašā "jūtūberu" nedēļa, kurā piedalīsies Armands Jaunzems, Rojs Rodžers, Laurlācis un Emilija Young.

Tāpat arī skatītāji turpmākajās nedēļās satiks daudz citu iemīļotu personību – mūziķus Miku Dukuru un Mārtiņu Jātnieku, interjera dizaineri Baibu Prinduli-Renci, fitnesa treneri Paulu Freimani, TV un radio personību Baibu Sipenieci-Gavari un daudzas citas zvaigznes.

Katru nedēļu viens slavenību četrinieks gatavos vakariņas, dalīsies ar sev iecienītākajām receptēm, kā arī piedāvās viesiem izklaidi. Raidījums kanālā TV3 skatāms no pirmdienas līdz cetrtdienai pulksten 18.00.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!