Foto: DELFI

Šova Saimnieks meklē sievu trešajā sezonā aizraujošākā mīlas spēle izvērtusies divdesmitgadīgā Jāņa Šmita sētā. Kamēr citi saimnieki tikai gudri spriedelē par to, kura no meitenēm viņiem derētu labāk, Šmits jau pirmajās stundās ķēries pie lietas un ļāvies neprātīgai kaislei ar divām no potenciālajām līgaviņām.

Šajā sērijā šovs beidzot pievērsās notikumiem šova pagaidām draiskākā dalībnieka Jāņa Šmita sētā. Puisis uzreiz atzinās, ka visvairāk viņu interesē, kā meitenes sadzīvos ar omi, jo esot vajadzīgi dzelzs nervi, lai viņu paciestu.

Ome, sagaidot meitenes, arī stingri paziņoja mazdēlam, kurš pirmajā raidījumā plātījās ar 11 gadu vecumā zaudēto nevainību - ja viņš izvēlas meiteni, tam jābūt uz mūžu. Tāpat ome paziņoja dāmām, ka viņa mājās ir ģenerālis, un nopriecājās, ka viena no meitenēm ir dārzniece, tātad ome varēs atpūsties no ravēšanas

Uz pirmo randiņu Šmits aicināja Daigu (abi attēlā), kura, kā pats aizkadrā atzinās, viņu jau savaldzinājusi ar zaļajām acīm. Randiņā viss attīstījās strauji.

Aizvedis meiteni uz zirgu stalli, jaunais saimnieks jau uzreiz mīļi apķēra viņu ap vidu un piespieda sev klāt, bet izjādes laikā abi jau bija sadevušies rokās. Nokāpuši no zirgiem, abi jaunieši cieši apskāvās un uzreiz ļāvās kvēlam skūpstam.

Tālākais randiņš izvērtās par nekontrolējamu bučošanos visās iespējamajās vietās, un tā laikā Šmits jau Daigu iesauca par "minčuku".

Tālākā šova gaitā noskaidrojās - tas, ka Šmits jau pāris stundas pēc meiteņu ierašanās sācis bučoties ar Daigu, nebūt nemazina abu pārējo meiteņu izredzes. Dienas otrajā pusē viņš ķērās klāt Antrai.

Vakara ballītē Šmits lielāko savu uzmanību veltīja tieši Antrai, meiteni vienīgo arī izdancinādams. Pilnmēness naktī uzaicinādams Antru uz sarunu divatā, viņš meiteni uzreiz cieši ievīstīja savās skavās. Atkal palepojies ar to, ka jau 4. klasē pirmo reizi baudījis mīlas priekus, Šmits metās sniegt kvēlu skūpstu arī Antrai.

Jāņa un Antras skūpsts izvērtās īpaši ilgs. Uzreiz pēc tā saimnieks steidza noskaidrot, vai potenciālajai līgaviņai ir seksīga apakšveļa, ko skaistulei uz vietas lika arī nodemonstrēt. Sērija noslēdzās ar pāra piecelšanos no krēsliem un Šmita daudznozīmīgu paziņojumu, ka viņš meiteni tūlīt "aizvedīs uz mežu".

Pēc šāda pavērsiena pat šova vadītāja Baiba Sipeniece atzinās, ka viņai "vairs nav ko teikt". Kā liecina sērijas beigās piedāvātais ieskats tālākajos notikumos, nākamajā dienā Šmita lūpas ķersies klāt trešajai meitenei - jauniņajai Kristiānai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!