Foto: Publicitātes foto

Leģendārais jauno māmiņu raidījums "Māmiņu klubs" atkal piedzīvo pārmaiņas – pēc pusotra gada ēterā no darba aiziet raidījuma vadītāja Līva Spurava. Viņa līdzās influencerei Kristīnei Beitikai bija "Māmiņu kluba" vadītāja kopš 2022. gada sākuma.

Līva Spurava sociālajā tīklā "Instagram" publiskojusi paziņojumu, ka dodas prom no TV raidījuma, vienlaikus pārraides ar viņas dalību demonstrēs vēl līdz vasarai.

"Pēc pusotra ļoti piesātināta un pieredzes bagāta gada esmu nolēmusi ieviest savā dzīvē pārmaiņas. Esmu ļoti pateicīga par satiktajiem cilvēkiem, no kuriem esmu smēlusies iedvesmu, par interesanto pieredzi un komandas biedriem. Tas viss man ir licis augt un attīstīties, ieraudzīt sevi no cita skatu punkta un vairojis ticību sev. Uzticos savai intuīcijai un sajūtai, ka ir pietiekami būt šajā vietā un zinu, ka mani sagaida jaunas un aizraujošas lietas. Plānu un darbu man ir daudz, tik jāsāk ķerties klāt. Bet šobrīd baudīšu atvaļinājumu, kurš arī simboliski liek man noslēgt kādu savas dzīves periodu un sagatavoties nākošajam. Priekā par pārmaiņām un jauniem piedzīvojumiem!" izmeļoši vēsta Spurava.

Spuravas ekrāna kolēģe Kristīne Beitika, kura pati šobrīd gaida savu otro mazuli, kolēģei veltījusi publisku pateicību par kopābūšanu "Māmiņu kluba" pienākumos: "Tu biji brīnišķīga kolēģe un draugs šajā pieredzē! Paldies Tev par smiekliem, mīļajiem mirkļiem, reizēm pamatīgu terapijas sesiju un spoguļošanu. Ar Tevi ir tik viegli un patīkami sastrādāties! Mīlu un ilgojos!"

"Māmiņu kluba" producente Sandija Salaka-Krūkle portālam "Delfi" apstiprināja, ka raidījuma vadītājas vieta nu ir vakanta. "Vakance ir atvērta! No māmiņu aptaujām redzam, ka raidījuma vadītājā gaida sirsnīgu, uz ģimenes un bērnu vērtībām patiesi ieinteresētu personību. Raidījuma jaunā sezona noteikti nesīs pārsteigumus."

Producente piebilda, ka raidījumi ar Spuravas dalību ir safilmēti līdz maija beigām, un sezona noslēdzas jūnijā.

Kristīne Beitika būs redzama arī "Māmiņu kluba" jaunajā sezonā.

"Māmiņu klubs" 20 pastāvēšanas gados izaudzinājis veselu paaudzi, gadu gaitā mainījušās arī raidījuma vadītājas. Savulaik vadītājas godā bija gan Santa Didžus, gan Kristīne Virsnīte, gan Ligita Mieze un Rūta Dvinska, kura pēc aiziešanas no raidījuma visai spuraini izteicās par jauno māmiņu vidi. Pēdējo pusotru gadu skatītājas varēja vērot Spuravas un Beitikas darbu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!