Foto: Privātais arhīvs

Latvijas Televīzijas (LTV) laika ziņu moderatore Ramona Salmiņa otrdien sociālajā vietnē "Instagram" pavēstīja, ka turpmāk vairs nelasīs laika vēstis televīzijas rīta ziņu raidījumā "Rīta Panorāma".

30 gadus vecā Ramona Salmiņa jau pāris gadus Latvijas TV skatītājus uzrunā saistībā ar laika vēstīm, turklāt gan agros rītos, gan vakaros. Nu televīzijas seja nolēmusi atteikties no viena sava pienākuma, proti, laika ziņām LTV "Rīta Panorāmā".

Salmiņa instagramā raksta: "Tas bija lielisks laiks un posms manā dzīvē! Kāpēc saku "bija", jo turpmāk darba dienu rītos nebūšu vairs redzama un dzirdama rīta ziņās, bet nekur nepazudīšu, vakara ziņās es joprojām stāstīšu par gaidāmajiem laikapstākļiem!"

Izrādās, iemesls aiziešanai no rīta raidījuma ir agrā celšanās, proti, mosties pulksten četros no rīta viņai bijis izaicinājums, pie kura viņa tā arī nav spējusi pierast vairāku gadu laikā. Lai saudzētu sevi, Salmiņa nolēmusi pāriet tikai uz vakara ziņām.

"Lai vai kā, "Rīta Panorāma" man vienmēr saistīsies ar lielisku pieredzi, fantastisku komandu, īstām emocijām, sajūtām un patiesu prieku būt kopā ar skatītājiem TV ekrānos," savas profesionālās dzīves pavērsienu komentē Salmiņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!