Foto: Reuters/Scanpix

Britu aktieris Daniels Redklifs atzinis, ka bijis piedzēries dažu Harija Potera filmu epizožu uzņemšanas laikā, jo jutis reibumu no iepriekšējās nakts izklaidēm, tomēr darba laikā alkoholu lietojis neesot.

Divdesmit divus gadus vecais Redklifs kādā intervijā atklājis, ka bijis laiks, kad viņš alkoholu lietojis katru vakaru un reizēm devies uz darbu, joprojām esot reibumā no iepriekšējā naktī izdzertā alkohola.

"Godīgi varu teikt, ka nekad nedzēru [uzņemšanas laukumā], strādājot pie Harija Potera. Tomēr varu norādīt uz daudzām ainām, kurās esmu pilnīgi gatavs," Redklifu citē britu slavenību žurnāls Heat.

Redklifs, kurš bija tikai 11 gadus vecs, kad ieguva lomu filmās par mazo burvi Hariju Poteru un ātri kļuva slavens, kā dzeršanas iemeslu minēja savu "uz atkarībām tendēto personību" un piebilda, ka ļoti prasmīgi šo ieradumu slēpis.

Neraugoties uz šo veiksmi, puisis tomēr sapratis, ka šāds dzīvesveids nav pareizs. "Pēc kāda laika tu jau dzīvo zem kauna nastas par sastrādāto un ir bailes par to, ka varētu kādu satikt un ka varētu kādam kaut ko sastāstīt vai izdarīt," stāstīja jaunais aktieris.

Redklifs, kas šobrīd reklamē jaunāko filmu ar viņa piedalīšanos - The Woman in Black, apgalvo, ka alkoholu vairs nelieto kopš 2010. gada augusta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!