Foto: Kadrs no video
Patīkamu pārsteigumu saviem talanta cienītājiem sarūpējusi dziedātāja no Latvijas Jana Kļaviņa, kura plašāku atpazīstamību iemantojusi ar skatuves vārdu Kamilla – viņa piedalījās Krievijas televīzijas šovā "Ну-ка, все вместе!" un pēc sīvas cīņas iekļuva finālā.

Saskaņā ar televīzijas šova "Ну-ка, все вместе!" noteikumiem, izpildītājiem jācīnās par 100 klausītāju-žūrijas locekļu simpātijām – balsi konkursants iegūst brīdī, kad priekšnesums liek žūrijas loceklim piecelties kājās, lai dejotu vai dziedātu līdzi.

33 gadus vecā Kļaviņa startēja ar Lady Gaga dziesmu "Born This Way", kas viņai ļāva nopelnīt 89 balsis un izpelnīties gan šova vadītāja Nikolaja Baskova simpātijas, kurš steidza dāsni bārstīt komplimentus par rīdzinieces balsi un izskatu, gan žūrijā sēdošā Sergeja Lazareva atbalstu.

Iepazīstinot ar sevi, Jana īpašus pateicības vārdus veltīja savai mammai, kura savulaik, izdzīvojot pati savu nerealizēto sapni, atbalstījusi meitas ceļu uz skatuvi.

Duelī par vietu finālā viņa uz skatuves atgriezās ar dziesmu "Спроси мое сердце", un šis priekšnesums viņai ļāva kvalificēties televīzijas projekta izšķirošajai cīņai.

Savā "Facebook" profilā Jana pēc iekļūšanas finālā paudusi prieku un gandarījumu, izsakot lielu paldies visiem atbalstītājiem. Viņa arī atzinusi, ka ar pirmo uzstāšanos nav apmierināta, bet otro kompozīciju pati varētu klausīties bezgalīgi.

Jau vēstīts, ka pērnā gada februārī Jana ar labiem panākumiem piedalījās arī Ukrainas TV šovā "Golos".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!