Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē īpašs piedzīvojums bija sarūpēts visiem galvaspilsētas kino mīļotājiem – darbu uzsāka pirmais brīvdabas kinoteātris Rīgā Kino pagalms, kas rīdziniekiem un pilsētas viesiem sola vēl nebijušu baudījumu, naktīs skatoties kino.

"Kino pagalms būs cita filmu pieredze tepat Rīgas centrā - labākais no pasaules kino festivāliem augstā kvalitātē katru vakaru. Programmā būs gan klasisks kino, gan jaunas kinofilmas, tostarp kino zelta laikmeta pērles, kulta filmas un jaunākie kases grāvēji," sola Kino pagalma pārstāve Zane Ozola.

Pirmajā vakarā izbaudīt kino skatīšanos zem klajas debess bija ieradušies vairāki sabiedrībā zināmi cilvēki - modes blogere Agnese Kleina, reklāmas jomas darbonis un jauno mediju eksperts Artūrs Mednis, televīzijas raidījumu vadītājs Renārs Zeltiņš un citi laba kino cienītāji.

Kinoteātris, kas atrodas Blaumaņa ielā 20, darba dienās būs vaļā jau no pulksten 12, bet brīvdienās - no pulksten 17, turpretī seansi jūlija pirmajā pusē sāksies 23:30, bet no jūlija vidus - pulksten 23.

Kā informē jaunatklātā Kino pagalma pārstāvji, ieejas biļete standarta stāvvietā izmaksās trīsarpus latus, bet sēdvietā pie galdiņa zem jumta - pieci lati.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!