Foto: Kadrs no video

Pirmdienas, 21. oktobra, vakarā skatītāji atkal varēja sekot līdzi kaislībām un negaidītiem pavērsieniem iepazīšanās šovā "Saimnieks meklē sievu", un šajā sērijā trīs atlikušie saimnieki izdarīja savu liktenīgo izvēli, ar kuru no līgaviņām dosies ceļojumā.

Jau vēstīts, ka pagājušajā nedēļā lielās izvēles priekšā bija Jānis un Vitālijs. Pirmais izdomāja, ka ceļojumā dosies ar Līnu, bet otrais pārsteidza ar paziņojumu, ka neizvēlas nevienu no līgavām, jo nolēmis palikt kopā ar savu meiteni, un ceļojumā nemaz negrasās doties, jo viņam esot daudz darba.

Šonedēļ kompanjones ceļojumam izraudzījās šīs sezonas vecākais dalībnieks Gunārs, atraktīvais Oskars no Latgales un arī Ilmārs, kurš lielās sieviešu intereses dēļ bija iedēvēts par šīs sezonas iekārojamāko saimnieku.

Visi trīs brašuļi izbaudīja randiņus, pēc kuriem bija jāpieņem svarīgais lēmums. Gunārs lēma, ka ceļojumā dosies kopā ar Annu, bet no otras līgaviņas Ingas viņš šķīrās draudzīgi.

Pirms tam kopā ar Annu Gunārs izbaudīja skaistu randiņu ar pikniku. Abi ļāvās draiskām rotaļām ar putukrējumu, un saimnieks izredzētajai pasniedza arī dāvanu – rotu.

Tikmērs Oskars lēma, ka ceļojumā dosies ar Dārtu, savukārt Ilmārs izvēlējās Beāti, kura viņam simpatizējusi jau no sākta gala.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!