Foto: DELFI

Piektdienas, 6. decembra, vakarā TV3 skatītāju vērtējumam pēc divu nedēļu pārtraukuma tika nodots šova Saimnieks meklē sievu kārtējais raidījums, kurā tapa zināms, kuras no saimniecībā palikušajām līgaviņām dalībnieki izvēlējušies.

Jau vēstīts, ka iepriekšējā raidījumā savas liktenīgās izvēles izdarīja Magone Burka, kura priekšroku deva brašajam guļbūvju meistaram ar noslēpumaino pagātni Ventim Vītolam, bet ugunsdzēsējs Ingus Krūmiņš izvēlējās meiteni ar sev radniecīgāko nodarbi - policisti Agnesi Grinhagenu.

Pie pārējiem šova brašuļiem - ziedu audzētāja Jāņa Liņķa, moteļa saimnieka Dagņa Darģa un praktiskā mūziķa Mārtiņa Jātnieka - bija palikušas pa divām potenciālajām līgaviņām, bet nu pienācis laiks izvēlēties vienu no viņām.

Kā bija pamanījuši skatītāji un pārējās līgaviņas, Dagņa simpātijas jau no paša sākuma piederēja biklajai zirgkopei Inesei, un liktenīgā izvēle pārsteigumus nesagādāja - Dagnis tiešām izvēlējās viņu.

Krietni vien lielāka intriga valdīja Jātnieka sētā - tur par brašā, praktiskā un visnotaļ pievilcīgā puiša sirdi cīnījās divas burvīgas meitenes - ugunīgā tumšmate Paula un maigā gaišmate Sabīne (abas attēlā), un pats puisis atzina, ka šī ir ļoti grūta izvēle.

Viņš atzina, ka ar Sabīni būtu vieglāk sadzīvot, bet kopdzīve ar Paulu nozīmētu kašķus, kas arī, iespējams, noteica puiša lēmumu ceļojumā doties kopā ar Sabīni.

Liņķa kungs savu izvēli nespēja izdarīt līdz pat pēdējam brīdim - vēl izvēles dienā viņš kopā ar brašo kurzemnieci Ingunu devās uz Ēdoles pili, kas sievietei bija patīkams pārsteigums, kā arī sarīkoja randiņu restorānā ar otru potenciālo līgaviņu Daigu, kura no šova pirmās dienas bija visiem spēkiem cīnījusies par palikšanu Liņķa sētā.

Pēc trīs dienu laikā piedzīvotā svara kausi sasvērās par labu Ingunai. Tiesa, Inguna sarunās bija atzinusi, ka ar puķu audzētāju viņi nākotnē varētu palikt vien labi draugi, un arī galvenais varonis, paziņojot savu izvēli, uzsvēra, ka izvēlas sev līdzbraucēju ceļojumā.

To, kā visiem šova kopā savestajiem pāriem veiksies ārpus Latvijas robežām un kādi pārsteigumi atklāsies ceļojumu laikā, skatītāji uzzinās nākamo piektdienu, kad arī, iespējams, taps skaidrs, vai kāds no pāriem varētu apsvērt kāzu plānus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!