Foto: F64

Pirmdienas, 9. septembra, vakarā TV3 skatītāji atkal varēja sekot līdzi kaislībām attiecību šovā "Saimnieks meklē sievu". Šajā sērijā saimnieki iepazinās ar potenciālajām līgaviņām un katrs izvēlējās trīs, kuras aicinās pie sevis ciemos uz saimniecību.

Saimnieki ar naskajām vēstuļu rakstītājām aci pret aci tikās Dikļu pilī, kur bija sarīkota līksma zaļumballe ar grupu "Apvedceļš". Burziņu ar savu klātbūtni bija pagodinājušas arī vairākas šova iepriekšējo sezonu zvaigznes, tostarp arī Magone Burka.

Iepazīšanās ar līgaviņām izvērtās par līksmu piedzīvojumu, kurā netrūka arī dažādu kaislību. Savukārt negaidītu pārsteigumu visiem sarūpēja mākslīgā skaistuma fane Jeļena, kura bija noskatījusi izskatīgo saimnieku Ilmāru (titulbildē attēlā labajā pusē) no Alojas. Viņš daiļavu vēlējās aicināt pie sevis ciemos, bet efektīgā tumšmate paziņoja, ka nevēlas pie viņa braukt.

Šova iekārojamākais saimnieks – 33 gadus vecais Ilmārs – izraudzījās Beāti un Eviju, kā arī Jeļenu, kura beigās viņu izbrāķēja un paziņoja, ka zaudējusi interesi par saimnieku. Efektīgās Jeļenas vietā stājās Laura.

Beāte ir vizāžiste un manikīra speciāliste un šobrīd studē personālvadību. Beāte ir ļoti mērķtiecīga, patīk viss jaunais un modernais. Simpātiskā tumšmate var šķist vieglprātīga, bet viņai ir visai stingrs raksturs, kuru Ilmāram var gadīties iepazīt. Ja būs lemts, tad Beāte ir gatava pārvākties arī uz otru Latvijas malu.

Evija ir īsta skaistule, kura strādā par medmāsu. Daudzi puiši viņu sauktu par savu sapņu meiteni. Evijai ļoti patīk laiku pavadīt pie dabas, taču arī lielpilsētas dzīve viņai nav sveša. Mīl bērnus, jo arī pati nāk no lielas ģimenes. Lielāko daļu savas dzīves ir nodzīvojusi laukos un govju ganīšana viņu noteikti nebiedē.

Laura ir drosmīga meitene, augusi laukos un līdz ar to lauku dzīve ir labi pazīstama. Laura ir simpātiska, turklāt viņai patīk arī gatavot. Laura ir iznesīga un ātri prot iejusties dažādās vidēs.
Foto: F64

58 gadus vecais Gunārs no Balviem, kurš nodarbojas ar zivsaimniecību, ciemos uzaicināja Annu, Inetu un Ingu.

Anna ir kultūras darbiniece, kura vada un organizē pasākumus. Anna ir universāla sieviete – prot gan darīt, gan atpūsties. Brīvajā laikā patīk dziedāt, dejot, makšķerēt, iet mežā sēņot un ogot, ir jautra un aktīva sabiedrības dvēsele. Interesants fakts – Anna katru gadu ieplāno ceļojumu uz vietu, kur nav bijusi.

Inetas hobijs ir dejošana, no malas skatoties, varētu domāt, ka Ineta ir klusa, taču klusie ūdeņi ir tie dziļākie. Turklāt Ineta ir arī ļoti atklāta, uzticama un labsirdīga, jo viņa visā spēj saskatīt pozitīvo.

Inga ir ļoti atraktīva un čakla sieviete, kurai patīk mesties jaunos piedzīvojumos. Viņas aizraušanās ir vēderdejas un līnijdejas. Kaut arī viņa dzīvo pilsētas centrā, viņai ir savs dārzs, kurā labprat darbojas un bauda sava darba augļus. Viņai patīk pieņemt dažāda veida jaunus izaicinājumus, kas ir arī dalība projektā Inga ir izmēģinājusi spēkus vikingu laivu braucienā, uzsākusi cigun apmācības, kā arī apmeklē ūdens aerobiku.
Foto: F64

27 gadus vecais Oskars no Līvānu novada, kurš vada kultūras namu, lēma, ka pie sevis ciemos aicinās Dārtu, Zani un Lauru.

Dārta ir aktīva un ekstrēmā sporta veida piekritēja, viņas hobiji ir futbols, volejbols un motosports. Dārta agrāk dejoja tautiskās dejas un nu ir gatava uzgriezt kādu danci kopā ar Oskaru. Simpātiska un jauna meitene ar savu raksturiņu.

Zane ir mērķtiecīga un racionāla. Viņas hobijs ir gleznošana, kā arī Zani īpaši aizrauj teātris. Zane ir ļoti gudra meitene, kura zina ko vēlas.

Laura ir pozitīva meitene, kura ir gatava izaicinājumiem, turklāt viņai patīk iepazīt jaunus cilvēkus.
Foto: Kaspars Filips Dobrovolskis

Savukārt 34 gadus vecais Jānis no Smiltenes novada iepazīsies tuvāk ar Karīnu, Lolitu un Līnu.

Karīna ir viena no trīņu māsām no Kurzemes, kurai ļoti patīk gatavot, viņa gatavo izcili gardas un skaistas kūkas. Mīļa pēc dabas un čakla strādātāja. Viņa var šķist kautrīga, taču īstais sirdsāķītis noteikti spēs Karīnu atraisīt. Ir aktīvu izklaižu piekritēja, patīk braucieni ar moci gan pa sauszemi, gan uz ūdens. Lauku dzīve Karīnu viennozīmīgi nebaida.

Lolitai patīk dejot un saskatīt neparasto ikdieniškajā. Turklāt arī humors viņai nav svešs – pavilkt uz zoba viņai padodas itin labi.

Līna ir augusi laukos un ir izbaudījusi gan lauku, gan dārza darbus – patīk cirpt krūmus un dievina tikko pļautas zāles smaržu. Ikdienā Līna darbojas dizaina jomā, zīmējot un veidojot mājaslapu dizainu. Līnai patīk arī "taisīt podus" – tiešā nozīmē, jo jaunā dāma darbojas keramikas studijā, kur ķipinu mālu, bet arī teiciens pārnestā nozīmē raksturo Līnu – doties piedzīvojumos un aktīvā atpūtā ir viņas sirdslieta. Reizēm, kad piezogas iedvesma, Līna arī glezno.

Foto: F64

31 gadu vecais Vitālijs no Talsu novada pie sevis aicinās Danu, Lanu un Kristu.

Lanai patīk sēņot un ogot. Ir patstāvīga un čakla meitene, pati piedalījusies sava dzīvokļa remonta veikšanā. Lana ir meitene, kura vienmēr un gatava piedzīvojumiem un otrā pusīte var būt droša – ar viņu garlaicīgi noteikti nebūs.

Krista ir sirsnīga meitene, kura daļēji ir uzaugusi laukos, izmēģinājusi pilsētas dzīvi un sapratusi, ka viņas butībai vislabāk atbilst lauki. Viņas hobiji ir izbraucieni ar velosipēdu, grāmatas un futbols, jo Krista pati ir arī futbola trenere. Ir sabiedriska, komunikabla un dzīvespriecīga meitene. Nebaidās no darba un neatsaka palīdzību, ja vien tas ir viņas spēkos.

Dana ir labsirdīga, pacietīga, uzņēmīga, kārtīga un patiesa meitene. Ja viņa ko saka, tad tieši tā arī viņa domā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!