Foto: DELFI

Kamēr vairāku šova Saimnieks meklē sievu trešās sezonas puišu lauku mājās jau risinās seriāla cienīgas mīlas intrigas, Briežuciema pagastā pie Egila Langovska (attēlā) viss notiek mierīgi un solīdi. Sarunā ar DELFI Izklaidi viņš atklāj, ka ne jau šova pēc viņš ir ekrānā – puisis no sirds cer atrast meiteni, kura iemīlēs laukus tikpat ļoti, cik viņš.

Lai gan Egils ir tas saimnieks, kurš jau pirmajā raidījumā sajūsmināja šova skatītājus ar pārdomāto un džentlmeņa cienīgo attieksmi pret meitenēm, puisis godīgi atzītas, ka, pirmo reizi ieraugot paša izvēlētās daiļavas, bijis varen apmulsis.

"Pirmajā reizē satiekot meitenes, bija tā, ka nezinu, ko darīt, nezinu, ko runāt. Nu jau jūtos drusku brīvāk. Sajūtas, protams, patīkamas. Simpātiskas, smukas meitenes izlēma braukt tik tālu uz laukiem, dzīties kaut kur ellē aiz Balviem, tātad arī drosmīgas," smiedamies par to, kā viņam paveicies, spriež Egils.

Savu saimniecību Egils pieticīgi dēvē par "maziņu" uz citu lielo fona, taču piekrīt, ka lopiņu kopšana prasot daudz enerģijas. Un tas ir viens no iemesliem, kāpēc saimnieks joprojām ir bez otrās pusītes.

"Cenšamies darboties, cenšamies sakopt. Ar tām līgaviņām ir tā - reizēm nav laika pašam izrauties kaut kur, reizēm atkal tā, ka tie lauki meitenes mazliet biedē," skaidro Egils.

Viņš atklāj, ka savulaik atvedis šeit arī kādu pilsētas meiteni. "Meitene saka - viss jau skaisti, bet tajos laukos tomēr tā grūti. Kur darbu atrast? Meitene varētu papildus darboties savā specialitātē, bet to iespēju ir gaužām maz.

Nesen izskanēja viedoklis, ka vietējās skolas slēgs ciet, tā ka nezinu, kas te būs uz priekšdienām. Un es viens tik daudz bērnus nevarēšu sarūpēt, lai atbalstītu skolu tā, lai to neslēgtu ciet," ar humoriņu pat nelāgām lietām pieiet Egils.

Neskatoties uz visu, viņš ir apņēmības pilns celt lauku dzīves prestižu un ar prieku vēro, ka tuvējos rajonos uz dzīvi lēnām sāk atgriezties jaunieši. Saimnieks ir cerību pilns, ka arī viņš šeit viens nepaliks, un atradīsies meitene, kurai lauki patiks tikpat ļoti, cik viņam.

"Es ceru, ka nebūs tā, ka pilnīgi nevienai meitenei tā savdabīgā lauku romantika nepatiks. Protams, apzinos, ka diez vai atradīsies tāda, kurai gribēsies tikai darboties ar lopiem - visas jau cer darīt kaut ko savā specialitātē.

Mēģināšu rast iespējas un risinājumus, kas atbildīs meitenes vēlmēm. Grūti pateikt, kā viss sanāks. Iepatiksies lauki - iepatiksies. Neiepatiksies - ko es varu darīt? Ar varu jau piespiest nevaru," tā Egils.

Viņš uzsver, ka visas trīs līgaviņas, kuras pie viņa ieradās, ir lieliskas meitenes. Un nekādu augsto prasību pret topošo sievu viņam nav - Egils vēlas vienkārši meiteni, ar kuru būt uz viena viļņa.

"Viņai noteikti jābūt aktīvai, lai sadomātu, ko var laukos sadarīt, lai reizēm varētu mani pastumt uz kaut ko jaunu. Vienam grūtāk tās idejas bīdīt. Rodas jau, protams, bet, ja kāds atbalsta - drosme lielāka," savu sapņu sievieti raksturo saimnieks.

Egils smejoties stāsta, ka rajonā jau sačukstas par viņa dalību šovā, bet puisis aprunāšanai nepievērš uzmanību. "Neesmu es vienīgais lauku puisis, kurš meklē sievu šovā.

Citiem varbūt mazāk tās drosmes. Bet vispār attieksme ir pozitīva. Kaimiņi saka - malacis, vajag iet un meklēt jaunus kontaktus, pašam uzzināt ko jaunu un stāstīt citiem par laukiem," pozitīvisma pilns ir Egils.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!