Foto: Privātais arhīvs

Jaunais mūziķis un lauksaimnieks Mārtiņš Jātnieks (attēlā centrā), kuru plašāka sabiedrība iesākumā iepazina šovā Okartes skatuve, bet vēlāk šovā Saimnieks meklē sievu varēja sekot līdzi puiša ideālās saimniecītes meklējumiem, beidzot atradis piemērotu meiteni un uzsācis attiecības.

Vērīgākie televīzijas skatītāji atceras, ka par Mārtiņa sirdi šovā cīnījās trīs burvīgas meitenes, bet ar izvēlēto Sabīni puisim attiecības izveidot neizdevās un ne vienam vien šova fanam radās iespaids, ka Jātnieks nemaz negrib iepazīties, bet šovā devies, lai popularizētu savu saimniecību.

Par patiesajiem puiša iemesliem dalībai šovā zina tikai viņš pats, bet privāto dzīvi mērķtiecīgajam un ikdienā ļoti aizņemtajam puisim izdevies nokārtot - viņš uzsācis attiecības ar 24 gadus veco Diānu Nagli (attēlā pirmā no labās) no Gulbenes.

Par laimīgo pavērsienu savā dzīvē, kā jau tas ierasts, Mārtiņš un Diāna informējuši arī savus Facebook sekotājus, nomainot attiecību statusu, bet žurnālam Kas Jauns puisis atklājis, ka meiteni pamanījis jau pirms pāris gadiem.

Kad abi sākuši satikties, Mārtiņš ātri vien aptvēris, cik ļoti viņam paveicies - Diāna esot ideāla un katra vīrieša sapnis, jo ir ne tikai skaista un gudra, bet arī lieliska saimniece.

"Esmu, šķiet, neprātīgi iemīlējies, jo saprotu, ka iepriekšējās attiecības nebija mīlestība, bet gan tikai aizraušanās," žurnālam Kas Jauns sajūsmināti stāstījis Jātnieks, kuru jaunās attiecības iedvesmojušas arī jaunu kompozīciju radīšanai - viņš esot "radoši atplaucis".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!