Foto: Publicitātes foto

Pirmdienas, 21. septembra, vakarā šova Saimnieks meklē sievu fani varēja vērot, kā pirmās deviņas dāmas ierodas pie trim pašu noskatītajiem saimniekiem. Vairākas no viņām pauda pārsteigumu, ieraugot, ka saimniecība izskatās pavisam citādi, nekā gaidīts.

Šajā sērijā līgaviņas ieradās pie šova seniora Alfrida, mākslinieka Ģirta un Jāņa Kauķa. Uz Alfrida saimniecību visas trīs kunga noskatītās blondīnes devās kopā, jo bija sadraudzējušās iepazīšanās randiņā.

Iespējams, tāpēc šajā saimniecībā jau no pirmajiem mirkļiem viss vedās viegli - kompānija kopīgi baudīja konjaku un jokojās. Abās pārējās saimniecībās gan sākumā izvērtās pāris neveikli brīži.

Ierodoties saimniecībā, Jāņa Kauķa līgaviņas Danu un Sandru gaidīja viegls pārsteigums - Jāņa miteklis izrādījās visai vecs un ar redzamiem defektiem. Saimnieks pats mēģināja taisnoties, ka vēl nav sanācis šeit veikt remontu, bet situāciju glāba pozitīvā un gaišā Sandra, uzsverot, ka Jāņa mājās atrasties esot patīkami, jo tās atsauc atmiņā viņas bērnības mājas.

Atklājās, ka saimnieka mājās nav spoguļa, kur līgaviņām uzfrišināties. Arī šī problēma tika atrisināta - spogulis tika atrasts un pielikts pie sienas.

Kamēr Sandra un Dana uzreiz atrada lielisku savstarpējo kontaktu, ticīgā Egija, kura ieradās ar nokavēšanos, pie vakariņu galda sagādāja neveiklus mirkļus. Uz Danas un Sandras laipnajiem jautājumiem Egija sniedza visai asas atbildes un nemitējās aizrādīt, ka viņa abu meiteņu vietā būtu gatavojusi vakariņas citādāk.

Savukārt Ģirta saimniecība pārsteidza meitenes ar pretējo. Saimnieks pirms līgaviņu ierašanās bija veicis mājās remontu, iekārtojot pat pilnīgi jaunu vannas istabu. Meitenes uzreiz pauda sajūsmu par saimnieka sakopto un plašo mitekli.

Jaunās dāmas mulsa, kad saimnieks, dodoties pirmajā randiņā ar Lieni, uzticēja viņām sava īpašuma atslēgas un draugu muzikantu sagaidīšanu. Līgaviņas atzinās, ka vēl jūtas neērti, atstātas par saimniecēm Ģirta smalkajā mājā.

Vakara gaitā gan atmosfēra kļuva atraisītāka. Ģirts ar savām meitenēm kopīgi sarīkoja sirsnīgu un skaistu ballīti ar dejām, spēlēm un īstiem muzikantiem. Vienīgi Liene aizkadrā atzinās, ka Ģirts viņu līdz galam "neaizķerot".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!