Foto: DELFI

Jaunajā gadā darbu kanālā TV3 pametusi viena no tā populārākajām un skatītāju iemīļotākajām personībām, žurnāliste un ziņu diktore Agnese Vārpiņa.

Vārpiņa TV3 ziņu dienestā strādāja kopš pirmsākumiem, un jau intervijās pērn vasarā, kad TV3 svinēja 20. gadu jubileju, viņa lika nojaust, ka profesionālajā karjerā varētu pieņemt jaunus izaicinājumus.

Mediju grupas "All Media Latvia" pārstāve Alise Mališko izdevuma "Privātā Dzīve" jaunākajā numurā apstiprinājusi, ka Vārpiņa vairs nevadīs ziņas.

No šā gada TV3 vakara ziņās būs redzami trīs pašreizējie moderatori Edijs Bošs, Arnis Krauze un Kristīne Anže, kuri secīgi mainīsies.

"Ņemot vērā jaunā satura ražošanas procesā veiktās darba organizācijas izmaiņas, katram moderatoram tika piedāvāts jauns sadarbības modelis, tomēr Agnese Vārpiņa ir pieņēmusi lēmumu TV3 vairs nestrādāt. Liels paldies Agnesei par ilggadējo darbu, un vēlam viņai izdošanos nākotnes gaitās," izdevumam situāciju skaidrojusi kanāla pārstāve.

Kā vēsta žurnāls, Vārpiņa kanālā nostrādāto aptuveni 19 gadu laikā vadījusi gan raidījumus "Bez Tabu" un "Patiešām privāti", gan lasījusi ziņas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!