Foto: LETA
Kā katru gadu, arī šogad pašmāju televīzijas parūpējušās par izklaidējošu vakara programmu 31. decembrī, līgani pārejot jau Jaunā gada 1. janvārī. Latvijas Televīzija (LTV) piedāvās "maģiski romantisku" vakaru ar daudz humora, bet TV3 sola krāšņu muzikālu sarīkojumu "Nākamā pietura – 2023".

LTV savus skatītājus gada pēdējā dienā izklaidēs ar šovu "Lai laime...", kas tapis ciešā sadarbībā ar populāro grupu "Labvēlīgais tips". Šova scenārija autori ir Fredis jeb Andris Freidenfelds un Ģirts Lūsis, savukārt to visu baudāmā bildē kopā liek režisors Arvīds Babris.

Kā portālam "Delfi" skaidro LTV pārstāve Anita Jansone, skatītāji varēs sekot līdzi omulīgai un nedaudz dīvainai kompānijai – pie svētku galda aicinās Vecmāmiņa, Vectētiņš, Vecmeitiņa, dzeltenais pastnieks Teodors (ģimenes draugs!), rakstnieces un publicistes māsiņas Čupiņas-Čupovskas, populārs blogeris Vientuļais Paukotājs un citi viesi.

LTV atzīmē, ka "sižeta diegus diegus raustīs un regulēs" šova autors un vienlaikus arī teicējs Fredis, savukārt kolorītajos tēlos iejutīsies daudzi sabiedrībā zināmi cilvēki, tostarp Kaspars Upaciers jeb Ufo.

Turklāt cauri sižeta līnijai, mīlas trīsstūrim un jaunajai video platformai "TukTak" cauri lauzīsies, protams, mūzika. LTV piedāvā jauno gadu sagaidīt ar "Labvēlīgā tipa" 30 gadu laikā sakrāto pūra lādi – skanēs leģendārie hiti! Skatītāji varēs baudīt "Dzelzs vilku", "Citus zēnus", "Bermudu divstūri", Ainaru Mielavu, Anci Krauzi, Normundu Rutuli, Aiju Vītoliņu, Elzu Rozentāli, Jāni Krūmiņu, Ati Ieviņu, Roberto Meloni, Martu Kristiānu Kalniņu, Ralfu Eilandu un Intaru Busuli.

Busulis būs klāt arī tad, ja pārslēgsi TV kanālus uz TV3.

Tieši viņš vadīs TV3 Vecgada vakara šovu "Nākamā pietura – 2023", kura filmēšana plānota 28. decembrī Jelgavā (biļetes vēl iegādājamas šeit!), un 31. decembra vakarā to rādīs televīzijā.

"Mūs visus gaida muzikāli jautrs un dzirkstoši azartiskas spriedzes pilns vakars kopā ar populāriem mūziķiem, TV3 ētera zvaigznēm un autobusa šoferi Intaru Busuli, kurš apņēmies uz 2023.gadu nogādāt visus, kuriem ir biļetes," saka šova scenārists Artūrs Dīcis.

Šovs sola populāras dziesmas, jestras dejas un "vieglu pieskārienu" TV3 25. gadu pastāvēšanas jubilejai. Vienkopus pulcēsies vai visas šīs televīzijas ētera sejas. Par muzikālajiem priekšnesumiem rūpēsies grupas "Bermudu divstūris", "DaGamba", "Sudden Lights", "Credo", "Līvi", "Pērkons", "Dziļi violets", "Tautumeitas", Igo, Olga Rajecka, Ivo Fomins, Ozols, Katrīna Dimanta, Dārta Stepanova un citi mākslinieki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!