Foto: Publicitātes foto

Slavenais televīzijas seriāls Draugi (Friends) ekrānos bija skatāms no 1994. līdz 2004. gadam, bet kaislības ap to nenorimst vēl joprojām – tagad fani saskaitījuši, ar cik cilvēkiem katram no seriāla varoņiem bijis sekss.

Izrādās, ka desmit sezonu laikā seši galvenie varoņi kopumā pārgulējuši vismaz ar 138 cilvēkiem, ieskaitot viens ar otru.

Lai gan saskaņā ar Kinzija Seksa, dzimuma un reprodukcijas institūta pētījumiem vidusmēra amerikānim līdz 44 gadu vecumam ir seši līdz astoņi seksuālo partneri, pat visneseksuālākais tēls - Čendlers, ko tēlo aktieris Metjū Perijs - pārgulējis ar 10,5 sievietēm.

(Saskaņā ar skatītāju izmantoto metodi, viens seksuālais partneris tiek pieskaitīts, ja seriālā tas ir skaidri saprotams, savukārt 0,5 partneri tiek reģistrēti, ja varonis par seksu tikai stāstījis.)

Ross (Deivids Švimmers) seriāla laikā pārgulējs ar 14 sievietēm, bet līderis šajā ziņā, protams, ir Džouijs (Mets Leblanks) ar 51,5 seksuālajām partnerēm.

Pēc jau minētā Kinzija institūta datiem, vidusmēra amerikānietei dzīves laikā ir četri seksuālie partneri, bet seriāla varones neapšaubāmi ir daudz draiskākas.

Monika (Kortēnija Koksa) seriāla laikā gulējusi ar 14,5 vīriešiem, skaistulei Reičelai (Dženifera Anistone) bijuši 15,5 partneri, bet visneizvēlīgākā ir Fēbe (Liza Kudrova), kura gulējusi ar 32,5 vīriešiem.

Starp "draugu" seksuālajiem partneriem seriālā bijuši arī slaveni aktieri - kāds no sešotnes iesaistījusies mīlas dēkā ar Brūsu Vilisu, Aleku Boldvinu, Šonu Penu, Teitu Donovanu, Tomu Seleku, Rīzu Viterspūunu, Brūku Šīldsu un daudziem citiem.

Reālajā dzīvē gan vairumam no viņiem pilnīgi droši ir bijis vēl lielāks seksuālo partneru skaits, bet apskatīt tabulu ar Draugu varoņu seksuālajiem piedzīvojumiem var šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!