Foto: Publicitātes foto
Tautas iemīļotā radio un televīzijas raidījumu vadītāja Baiba Sipeniece–Gavare (attēlā) pēc zināmas pauzes atgriežas televīzijā kā vēl nebijuša iepazīšanās šova vadītāja – viņa palīdzēs atrast sievas saimniekiem.

Dalībai jaunajā TV3 šovā Saimnieks meklē sievu pieteikties tiek aicināti kārtīgi latviešu vīri, kuriem ir sava saimniecība, bet nav tās vadītājas.

Piedalīties, aizpildot pieteikuma anketas www.tv3.lv un reģionālajā izdevumā Diena, tiek aicināti gan zemnieki, gan lauksaimnieki, gan lopkopji, gan biškopji, gan zvejnieki un cita veida saimniecību īpašnieki, kuriem darba pienākumu dēļ nav bijis laika atrast sievu.

Šovs tiks veidots vasarā, un tā mērķis ir atrast pēc iespējas dažādāku saimniecību īpašniekus, lai parādītu, cik daudzveidīgas saimniecības ir Latvijā un cik daudz foršu vīriešu atrodami šeit. Vienīgais, kas viņiem pietrūkst pilnai laimei - laba sieva.

Gaidāmo šovu vadīs populārā televīzijas personība Baiba Sipeniece-Gavare. Jaunais šovs tiks veidots pēc starptautiskas licences - tas ir iecienīts visā pasaulē un tiek rādīts tādās valstīs kā Lielbritānija, Šveice, Austrālija, Lietuva un citas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!