Foto: Publicitātes foto

Svētdienas, 13. aprīļa, vakarā TV3 skatītāju vērtējumam tika nodots šova Izklausies redzēts septītais raidījums, un tajā uzvaras laurus izcīnīja karstasinīgais itālis Roberto Meloni (attēlā).

Roberto šonedēļ bija piekritis nopietnam izaicinājumam - viņam bija jāatveido kolumbiešu dziedātāja Šakira, kura atpazīstamību iemantojusi ne tikai balss un muzikālā talanta dēļ, bet arī pateicoties savam augumam un kārdinošajām kustībām.

Otrajā vietā ierindojās Rihards Lepers, kurš šonedēļ iejutās krievu aktiera Andreja Mironova tēlā, trešo vietu ieņēma Agnese Rakovska, kura atveidoja Alanisu Moriseti, bet ceturtajā vietā ierindojās Samanta Tīna, kura šajā nedēļā tēloja Lady Gaga.

Piekto vietu ieņēma Dainis Skutelis, kuram bija uzticēts atveidot operdziedātāju Lučāno Pavaroti, bet sestajā vietā palika Olga Rajecka, kura bija iejutusies muzikālās apvienības O-zone tēlā.

Pēdējās divas vietas dalīja Liene Greifāne, kurai bija uzticēts uzdevums atveidot Laimu Vaikuli, un līdzšinējais šova favorīts Ralfs Eilands, kurš iejutās Sergeja Jēgera tēlā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!