Foto: DELFI

11. oktobrī TV3 skatītāju vērtējuma tika nodota iepazīšanās šova Saimnieks meklē sievu otrā sezona, kurā savu īsto un vienīgo meklēs četri saimnieki un viena saimniece – pirmajā sezonā jau iepazītā Magone Burka.

Pirmajā rudens sezonas pārraidē šova vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare izvadāja vēstules visiem desmit vasarā iepazītajiem dalībniekiem, un tapa zināms, kuri pieci saimnieki ieguvuši iespēju piedalīties šovā, kā arī  tas, kuri vēstuļu sūtītāji tiks uz pirmo randiņu ar Saimnieks meklē sievu dalībniekiem.

No šīs sezonas dalībniekiem rekordists bija Mārtiņš Jātnieks, kurš bija saņēmis 103 vēstules. Tikt galā ar potenciālo līgaviņu pieteikumiem puisim palīdzēja mamma, kura izmantoja sentēvu metodi - diegā iekārtu gredzenu.

Tāpat viņš izpētīja sociālos tīklos atrodamo informāciju, kā arī lūdza palīdzību savam draugam, jaunajam skatuves māksliniekam Mārtiņam Ruskim, un rezultātā viņš izvēlējās piecas pretendentes - Paulu, Ievu, Sigriju, Sabīni un Signi.
Arī 43 gadus vecais Dagnis Darģis no Pūres pagasta bija saņēmis pietiekami lielu vēstuļu skaitu, lai tiktu pie iespējas īsto saimnieci meklēt šova skatītāju acu priekšā. Pēc rūpīgas iepazīšanās ar vēstulēm, starp kurām bija arī vēsts no Somijas, moteļa Sumbrs īpašnieks par sev piemērotākām atzina Līgu, Mairitu, Inesi, Viju un Alitu.
32 gadus vecais ugunsdzēsējs un graudkopis Ingus Krūmiņš no Smiltenes novada arī iekļuvis starp pieciem laimīgajiem, kas saimnieci savai sakoptajai lauku sētai varēs meklēt šovā. Viņa galvenais mērķis ir atrast uzticamu sievu, un no vēstuļu kaudzītes Ingus izvēlējās Ilonu, Unu, Agnesi, Guntu un Ievu.
50 gadus vecais puķu audzētājs Jānis Liņķis savā pieteikumā bija atzinis, ka meklē ne tikai čaklu saimnieci, bet arī sievieti, kura novērtētu viņa ziedus un pati būtu kā puķe. No saņemtajām vēstulēm viņš ar abu meitu palīdzību uz tikšanos nolēma aicināt Veltu, Ingunu, Daigu, Daci un Guntu.
Šova vienīgā daiļā dzimuma pārstāve 32 gadus vecā Magone Burka bija saņēmusi 34 vēstules, no kurām viņa mammas vērīgās acs uzraudzībā izvēlējās piecus tīkamākos potenciālos preciniekus.

To, kā četriem saimniekiem un Magonei veicās pirmajā randiņā un kurus trīs pretendentus katrs izvēlēsies, lai iepazītu tuvāk, televīzijas skatītāji varēs uzzināt piektdienas, 18. oktobra, raidījumā kanālā TV3.  

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!