Foto: DELFI

Svētdienas, 28. oktobra, vakarā norisinājās kārtējais šova Dziedošās ģimenes raidījums – šoreiz muzikālās saimes izpildīja Borisa Rezņika radītās kompozīcijas, bet skatītāju un žūrijas lēmums noteica, ka no tālākās cīņas jāizstājas Noviku ģimenei.

Raidījuma skatītājiem bija iespēja baudīt gan labi zināmas Rezņika kompozīcijas no grupas Eolika repertuāra, gan arī ne tik labi zināmas komponista melodijas. Īpašā vakara viešņa bija grupas Eolika soliste Olga Rajecka, kā arī viņas skatuves partneri Dainis Dobelnieks un Edgars Krūmiņš.  

Koncerta noslēgumā Rajecka arī kāpa uz skatuves, lai kopā ar Rezņiku un Dziedošo ģimeņu kopkori izpildītu kompozīcijas Dziesmas ceļš un Pasaule, pasaulīt!, bet pēc emocionālās uzstāšanās Rajecka visus šova dalībniekus aicināja dziedāt, mīlēt un nekauties.

Koncertu ar precīzu, kaislīgu un emocionālu sniegumu atklāja  māsas Pavlovskas, kuras izpildīja dziesmu Es neesmu Džeina Fonda, par to no žūrijas iegūstot 32 punktus, kas bija šī vakara augstākais novērtējums.

Savukārt pamest šovu nācās Noviku ģimenei, kuri skatītāju un žūrijas simpātijas centās iekarot ar kompozīciju Tava atnākšana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!