Foto: DELFI

TV zvaigzne iepriecina skatītājus ar realitātes šovu vēsturē nebijušu situāciju: cīņā par titulu vienlaicīgi startē arī divas māsas – Marta un Dārta Grīsles no Kuldīgas. Lai nepazaudētu viena otru talantu burzmā, meitenes gudri turas katra pie sava sāna allaž pamanāmajam Jaroslavam (trijotne attēlā).

Lai ikvienam skatītājam būtu skaidrs, ka Marta un Dārta ir radinieces, abas meitenes jau no šova pirmās dienas visur pārvietojas kopā.

Šķiet, ka ir neiespējami nofilmēt kadru, kurā būtu tikai viena no māsām, jo, ja dīvānā sēž Marta, tur sēdēs arī Dārta, bet ja Marta apgulsies, gultā ieritināsies arī viņas māsa.

Iespējams, sinhronajai māsu kustībai telpā par iemeslu ir nevis abu tuvās attiecības, bet gan androgīnais modelis Jaroslavs. Jau no pirmās dienas māsas ir kā pielipušas Jaroslavam un, lai kur puisis dotos, cenšas iekārtoties tam katra savā pusē. Šova skatītāji tiešraidei pievienotajā čatā jau sākuši ironizēt par Jaroslavam pielīmētajām meitenēm.

Izskata ziņā gan māsas nav līdzīgas, un arī viņu intereses un mērķi šovā atšķiras. Vecākā māsa Marta studē žurnālistiku un ar šova palīdzību cer tikt kāda raidījuma vadītājas vietā. Popularitāte neesot viņas pašmērķis.

Savukārt Dārtai pret popularitāti iebildumu nebūtu - meitene norādījusi, ka tas padarītu dzīvi raibāku. Viņa jūsmo par modeli Bāru Refaeli un cer, ka pēc TV zvaigznes viņu kāds uzaicinās vadīt kādu kulinārijas šovu.

Iepriekš Latvijas šovu vēsturē situācijas, kad slēgtajā realitātes šovā vienlaicīgi piedalītos divas māsas, nav bijis. Talantu šovos padzīvojušas ir māsas Liene un Kristīne Šomases, taču viņas to darījušas katra savā laikā un katra savā šovā.

To, ka latviešiem talantīgas māsiņas patīk, apliecinājis dziedošo ģimeņu šovs, kas plaši pazīstamas padarīja, piemēram, dvīņumāsas Drozdovičas. Tiesa, viņām šova ietvaros nebija jāpavada kopā 24 stundas dienā, tāpēc Martas un Dārtas gadījums ir unikāls.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!