Tuvojoties rudens sezonai, pašmāju televīzijas ierasti saviem skatītājiem ir sarūpējušas dažādus pārsteigumus. Tiesa, starp pozitīvajiem jaunumiem ir arī kāda bēdīga ziņa – no skatītājiem atvadās Latvijas Televīzijas raidījums "Šlāgeraptauja".

"Raidījumu vadīju 12 gadus, tā reitingi bija ļoti augsti, diemžēl tika izlemts, ka programmā vajadzīgas pārmaiņas. Jā, tas man ir sāpīgs lēmums. Esmu vairāk nekā divdesmit gadus šajā jomā strādājusi, un nu tam jāpieliek punkts," žurnālam "Ieva" atklājusi "Šlāgeraptaujas" vadītāja Raiva Veidenbauma, kura ekrānos rosījās kopā ar Gunti Skrastiņu (abi attēlā).

To, ka raidījumu, kas 12 gadus sestdienas vakaros priecēja šlāgermūzikas mīļotājus, vairs neveidos, "Delfi Izklaidei" apstiprināja arī Latvijas Televīzijas sabiedrisko attiecību pārstāve Agita Pudule.

"Projekts ar nosaukumu "Latvijas Šlāgeraptauja" LTV jaunajā sezonā nebūs. Taču lieki satraukties. Jaunajā sezonā skatītājiem piedāvāsim jaunu projektu šajā pašā žanrā – šlāgermūzikas cienītājiem.

Jaunais projekts saglabās labākās "Šlāgeraptaujas" tradīcijas, raidījumu papildinot ar jaunu saturu," skaidro Pudule.

Detalizētāku informāciju par jauno projektu televīzija sola sniegt, nākot tuvāk jaunās sezonas sākumam. Tagad zināms vien tas, ka Veidenbaumu TV ekrānos neredzēsim, bet par Skrastiņa līdzdalību jaunajā projektā, kas startēs 10. septembrī, LTV pārstāve runā izvairīgi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!