Foto: AP/Scanpix
17 gadus vecais Toma Krūza un Nikolas Kidmenas adoptētais dēls Konnors Entonijs Kidmens Krūzs (attēlā) nolēmis iet savu slaveno vecāku pēdās un arī kļūt par aktieri, tāpēc nupat beidzis filmēties savā pirmajā lielajā lomā.

Konnors vienā no galvenajām lomām filmējies režisora Dena Bredlija lentē Sarkanā rītausma (Red Dawn) - tas ir rimeiks 1984. gadā uzņemtajai filmai ar tādu pašu nosaukumu, kurā filmējās tobrīd vēl jauniņie Patriks Sveizijs un Čārlijs Šīns.

Konnors šajā filmā spēlē pusaudzi, kurš kopā ar draugiem savu dzimto pilsētu aizstāv no ziemeļkorejiešu karavīru uzbrukuma. Viņa partneri šajā filmā ir Kriss Hemsvorts (Tors, Atriebēji), Džošs Hačersons (Bada spēles), TV seriālu zvaigzne Adriana Palicki un citi.

Kolēģi uzņemšanas laukumā vienbalsīgi slavē jauno puisi - viņš esot mierīgs, attapīgs, draudzīgs, apveltīts ar aktiera talantu un labā fiziskā formā, kas šajā filmā ir ļoti būtiski, jo tajā ir daudz trillera cienīgu epizožu (filmas treileri var noskatīties šeit).

Šī gan ir jau otrā Konnora filma - uz lielā ekrāna viņš debitēja 2008. gadā, kad filmā Seven Pounds nelielā epizodē tēloja Vila Smita varoni jaunībā.

Toms Krūzs un Nikola Kidmena bija precējušies no 1990. līdz 2001. gadam. Šajā laikā viņi arī adoptēja divus bērnus - meitu Izabellu Džeinu un dēlu Konnoru Entoniju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!