Foto: DELFI

Lai gan šova TV zvaigzne skaistākā dalībniece Elīna Melbārde (attēlā) izbalsota īsi pirms fināla, skatītāju atmiņā viņa paliks vēl ilgi. Viņas skaistie, gaišie mati bija viena no skatītāju apspriestākajām tēmām, un nu Elīna atklāj savas galvas rotas dailes noslēpumu.

"Visu dzīvi neesmu bijusi blondīne, pirms tam man bija tumši mati. Bet nu jau četrus gadus man ir pieaudzēti blondi mati. Tos regulāri pieaudzēju, jo ar īsiem matiem es neesmu es pati. Mati man palīdz atvērties," DELFI Izklaidei skaidro Elīna.

Tik gari un krāšņi mati ir arī attiecīgi jākopj, lai tie allaž izskatītos efektīgi. Visu šova laiku skatītāji nerimās spriest par Elīnas gaišo matu noslēpumu, un nu meitene pati atklāj - lai mati būtu veselīgi un spīdīgi, viss, kas vajadzīgs, ir labs taisnotājs.

"Jā, viedokļi par matu taisnošanas veselīgumu dalās, taču katra meitene pati redzēs, ka pēc iztaisnošanas mati izskatās daudz veselīgāki un koptāki, nekā bez taisnotāja. Es pati matus taisnoju trīs reizes dienā, un tas ir to galvenais skaituma noslēpums.

Uzskatu, ka meitenēm jāizskatās labi, un taisnošana trīs reizes dienā meitenei ir tikai normāla. Vai tad labāk staigāt nesakoptai? Taisnošana matiem neko ļaunu nenodara, tā tikai uzlabo matu izskatu," dāmas iedrošina zinātāja.

Lai gan Elīna spriež, ka stereotipu par blondīnēm kā padumjām būtnēm diez vai kādam jebkad izdosies lauzt, viņa pati pārstāv inteliģento gaišmatīšu fronti. Meitene savu nākotni saista ar televīziju un plāno reiz vadīt kādu atraktīvu raidījumu savu elku Janas Duļevskas un Māra Grigaļa stilā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!