Foto: F64

13. jūnijā ar svinīgu pasākumu modes un izklaides centrā Rīga Plaza atklāja jaunu pašmāju seriālu – Viņas melo labāk!, kas tiks demonstrēts kanālā TV3. Tas ir stāsts par četrām sievietēm, kuras alkst pēc patiesas mīlestības.

Uz svinīgo atklāšanas pasākumu bija ieradušies seriāla galveno varoņu atveidotāji - aktieri Katrīna Tatarinova, Evija Skulte, Inita Dzelme, Alise Polačenko, Andris Bulis un Arnis Līcītis.

Lielajā notikumā piedalījās arī visa seriāla radošā komanda, kurā kopumā darbojas 17 cilvēki, savukārt seriāla varoņus atveido 12 Latvijā zināmi un iemīlēti aktieri, starp kuriem ir arī Lauris Dzelzītis, Lauris Subatnieks un Artis Robežnieks.

Jaunā seriāla režisors ir lietuvietis Sigits Račkis. Lai radītu Viņas melo labāk!, kopumā jau pavadītas vairāk nekā 250 stundas, no kurām lielākā daļa aizvadīta ārpus telpām dažādās Latvijas vietās. Filmēšana paredzēta visas vasaras garumā.

Jaunā seriāla stāsts ir par to, kā jaunā skaistule Jolanta, kuras tēlā iejūtas aktrise Alise Polačenko, no provinces ierodas Rīgā. Viņa ir jauna, naiva un nepieredzējusi, turklāt ideāliste, kura visu pārlieku romantizē, tādēļ pati cieš.

Rīgā Jolantu apbur naudas spēks, tāpēc meitene iemīlas veiksminiekā un avantūristā Mārī - viņa sāk spēlēt pašu bīstamāko spēli savā dzīvē.

Seriāla veidotāji skatītājiem sola mīlestību, drāmu, humoru un kriminālu vēsturi. Risks, adrenalīns un ilgas pēc patiesas mīlestības - tas viss, pēc viņu vārdiem, apvienosies šajā stāstā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!