Foto: DELFI

Ceturtdienas, 6. februāra, pievakarē noslēdzās TV3 izklaidējošā raidījuma Iepirkšanās pavēlnieces pirmās nedēļas raidījumu cikls, kurā savā starpā par stilīgākās dāmas titulu sacentās četras sabiedrībā zināmas sievietes, un noslēgumā triumfēja sabiedrisko attiecību konsultante Una Ulme (attēlā).

Pirmā savas iepirkšanās prasmes un stila izjūtu demonstrēja bijusī televīzijas "seja" Anna Lieckalniņa, bet turpmākajās dienās pa veikaliem šiverējās žurnāliste un pasniedzēja Ieva Adamss, Karsto laika ziņu bijusī vadītāja Zane Pabērze un jau iepriekš minētā Ulme.

Apkopojot rezultātus, pēdējā šīs nedēļas raidījuma epizodē noskaidrojās, ka visaugstāko novērtējumu no konkurentēm izdevies iegūt Ievai un Unai, taču gala vārds tika dots stilistei Anitai Altmanei, kura Adamss deva deviņus punktus, bet Ulmei piešķīra apaļas desmit balles.

Noslēgumā Una tikai par vienu punktu izvirzījās priekšā Ievai, taču ar to bija gana lai viņa kļūtu par šīs nedēļas uzvarētāju un savā īpašumā iegūtu dāvanu karti no veikala Piaza Italia 250 eiro vērtībā. Viszemāko novērtējumu, 29 punktus, izpelnījās Lieckalniņa, tā ierindojoties pēdējā vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!