Foto: Publicitātes foto

Jau rudenī kanālā TV3 pie skatītājiem nonāks vērienīgākais ekstrēmo pārvērtību šovs Latvijā – "Operācija: Jauna dzīve", kur sešām drosmīgām personībām tiks īstenotas pārvērtības, pilnībā uzlabojot dalībnieku ārēju izskatu, lai sāktu jaunu dzīvi.

Plānotais šovs "Operācija: Jauna dzīve" būs iespēja mainīt jebko savā izskatā, nemaksājot par to ne centa, portālu "Delfi" informēja jaunā raidījuma veidotāji.

Tiek aicināti pieteikties cilvēki, kuri vēlas kaut ko kardināli mainīt, uzlabot vai likvidēt savā ārējā izskatā.

"Raidījumā aicinām piedalīties gan sievietes, gan vīriešus, kuriem tiks pilnībā uzlabots ārējais izskats, veicot visas nepieciešamās plastiskās operācijas, kā arī sniedzot zobārstniecības pakalpojumus (sākot no implantoloģijas, protezēšanas līdz pat pilnīgai jauna smaida iegūšanai). Pārvērtības veiks plastiskās ķirurģijas speciālisti – Eduards Jurševičs, Vadims Kļimecs, Tatjana Bogdanova un zobārstniecības eksperts Raivis Sietnieks," skaidro raidījuma producente un režisore Aija Strazdiņa.

Iespēja koriģēt fiziskās nepilnības ne tikai garantē, ka jau pavisam drīz, kad lūkosieties spogulī, jums pretī vērsies cilvēks, kādu sen tur esat vēlējušies ieraudzīt – tas ir arī fantastisks pozitīvās enerģijas, motivācijas un veiksmes lādiņš jūsu sapņu piepildījumam un jaunas dzīves sākumam," aicina Strazdiņa.
Lai pieteiktos šova dalībnieku atlasei, nepieciešams aizpildīt anketu, kā arī pievienot savu foto vai video. TV3 pieteikumus gaidīs līdz 21. jūnijam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!