Trešdienas, 10. oktobra, vakarā TV3 raidījuma Gandrīz ideālas vakariņas šīs nedēļas varoņi devās viesos pie uzņēmējas Sarmītes Pīkas (attēlā), bet plānoto mielastu gandrīz izbojāja kāda ķibele.

Sarmīte Pīka savus viesus - mākslinieci Indru Sproģi, būvnieku Valdi Kalnozolu, stilisti Signi Valteri un auto tirdzniecības nozares pārstāvi Andri Kulbergu - bija nolēmusi pacienāt ar kūpinātu lasi un vistu.

Tiesa, šos plānus nācās mainīt negaidītas likstas dēļ - pirms kūpinātavā bija ielikta gaļa un zivis, tā aizsvilās, un Sarmītes laulātais draugs, bijušais politiķis Rihards Pīks, kuram bija uzticēti kūpināšanas darbi, ar ugunsdzēšamo aparātu steidza glābt situāciju.

Pīks ātri vien saprata, ka vaina slēpjas sodrējos, kas sakrājušies kūpinātavā, un pēc nelielas aizķeršanās viesi tomēr tika pie pamatēdienā paredzētajiem kūpinājumiem, par ko Sarmīte savu vīru atalgoja ar kalvadosa pudeli.

Šonedēļ TV3 skatītājiem vēl kopā ar Gandrīz ideālo vakariņu viesiem būs iespēja ciemoties pie mākslinieces Sproģes un stilistes Valteres, bet šobrīd līderi pēc saņemto punktu skaita ir Sarmīte un Andris, kuri no pārējiem dalībniekiem saņēmuši katrs pa 37 punktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!