Foto: Publicitātes foto

Laikapstākļi aiz loga kļūst arvien siltāki, mostas daba, un līdz ar to arī cilvēki ar "zaļajiem pirkstiņiem". Šajā pavasarī TV3 startē dārza pārvērtību raidījumu "Kas dārzā", kas pie skatītājiem nonāks jau no 16. aprīļa sestdienu vakaros.

Tas būs raidījums visiem, kuriem patīk darboties ar rokām, iekopjot savu zemes pleķīti pilsētā vai ārpus tās. Raidījuma vadītāja, TV3 personība Rūta Dvinska kopā ar nozares profesionāļiem apmeklēs dažādus dārzus un parādīs skatītājiem, ka daudz ko iespējams paveikt arī pašu spēkiem. Astoņos raidījumos tiks labiekārtoti dārzi gan Rīgā un gan attālākās vietās. "Kas dārzā" komanda producentes Ditas Torsteres vadībā veidos jaunas puķu dobes, plānos taciņas, sakops zālienu, apčubinās kokus un krūmus, kā arī veiks citus darbus, lai radītu īstu sapņu dārzu.

"Man dārzs ir atpūta – es tajā atpūšos no ikdienas darbiem un domām. Tāpat man ir ļoti svarīgi, lai dārzs kalpo man, nevis es – dārzam. Līdz šim tas ir izdevies, pildot gan dārza pamatfunkciju (izaudzēt kaut ko), gan emocionālā un filozofiskā ziņā. Dārzs ir mans prieks un man patīk, ka varu redzēt sava darba augļus salīdzinoši īsā periodā. Es esmu cilvēks, kurš ir tendēts uz mērķi, un dārzā to mērķi var sasniegt vienas vasaras laikā vai pat ātrāk," apgalvo raidījuma vadītāja Rūta Dvinska, kura nesen pateica ardievas "Māmiņu klubam".

Raidījumā vadītāja iepazīstinās ar dārzu un tā saimnieku, noskaidrojot viņa vēlmes. Vēlāk dārzs uz vairākām dienām tiks nodots ainavu arhitekta, dārzu labiekārtotāju un raidījuma vadītājas rokās, lai izstrādātu dārza projektu un saprastu, kas būtu tās veicamās pārmaiņas. Dalībnieku dārzos tiks īstenoti vērienīgi projekti, portāla "Delfi" lastītājiem sola TV3.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!