Pirmdien, 13. februārī, pēc neilgas pauzes pie televīzijas skatītājiem atgriezās tautā iemīļotais seriāls UgunsGrēks, un pirmajā sērijā tā cienītājus pārsteidza kāds asinis stindzinošs notikums – viesnīcā tika atrasts līķis.

Seriāla septītās sezonas pirmā sērija bija spraiga - Elizabete pieņēma lēmumu doties prom no viesnīcas, jo bija uzzinājusi par daktera Leona un Rasas saderināšanos, steigā viesnīcu gatavojās pamest arī Česlavs ar meitu Vandu, bet kā kulminācija visam bija sievietes līķa atrašana.

Pirmā  līķi biljarda zālē uzgāja Elizabete, kura meklēja pazudušo auskaru, bet pēc šokētās Betas sastapšanas gaitenī turp devās arī dakteris Leons, kurš diagnosticēja nāvi un paziņoja, ka mirusī ir Rasa, jo pirms tam televīzijas skatītājiem bija iespēja redzēt tikai nelaiķes kājas.

Kā liecina seriāla anotācija, nākamajās sērijās viesnīcā ieradīsies policija, lai ķertos pie Rasas nāves apstākļu noskaidrošanas un vainīgā atrašanas. Līdz ar nozieguma izmeklēšanu seriālā ienāks arī jauna varone, izmeklētāja Terēza, kuru atveidos aktiera Aināra Ančevska sieva Marta Ančevska.

Tāpat zināms, ka šajā sezonā jau iemīļotajiem UgunsGrēka aktieriem pievienosies vēl divi jauni varoņi - šarmants pensijas vecuma kungs un azartiska, enerģiska jauniete.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!