Foto: F64

Populārā latbviešu seriāla UgunsGrēks sezona, līdzīgi kā pagājušogad, arī šogad noslēgsies ar kāzu ceremoniju, bet arī šoreiz precības būs postošas. Tāpat joprojām saglabājas intriga – kurai nākamsezon piederēs Leona sirds.

"Kāzas ir kulminācija divu cilvēku jūtām. Skatītāji vēlas kāzas - domāju, ka visas omes, kas skatās seriālu, nevar vien sagaidīt, kad galvenie varoņi precēsies, tāpēc mēs viņiem šo prieku dāvāsim," sarunā ar izklaides portālu Mango atklāj Elizabetes lomas atveidotāja Maija Doveika (attēlā).

Šoreiz gan precības nebūs tik priekpilnas, cik varētu cerēt, jo skatītāju gaidītās Leona un Elizabetes savienības vietā Elizabete gatavosies fiktīvi apprecēt Ģirta Liuzinika atveidoto Denisu, lai atmaidzinātu sava tēva Ziemeļa sirdi un izpestītu Denisu no cietuma.

"Kāzas būs! Elizabete ir pārņemta ar šo ideju - viņa ir gatava cīnīties par taisnību jebkādiem līdzekļiem," stāsta Doveika.

"Vai viņa dara pareizi - grūti pateikt. Manuprāt, manis atveidotā varone īsti neizprot, kas noticis. Viņa koncentrējas uz attiecībām ar tēvu un nojauš, cik bīstamā situācijā atrodas Deniss. Viņa grib glābt Denisu, bet vai viņai, pasakot, ka viņa precēsies ar viņu, bet nesakot, ka tās būs fiktīvas laulības, patiesībā nesanāks viņam vēl vairāk nodarīt pāri?"

Elizabetes atveidotājai nav bail no tā, ka nākamajā sezonā viņas vietu pie Leona jeb Ģirta Ķestera sāniem atkal varētu ieņemt cita skaistule - viņa tieši ir atvērta papildus izaicinājumiem.

"Skatītājiem šķiet, ka būtu tik labi, ja Leons beidzot apprecētos un izveidotu laimīgu ģimeni, bet tajā pat laikā viņi apzinās, ka tas nemaz nebūtu interesanti. Es arī gribu izaicinājumus! Stabilas attiecības nav interesantas - es gribu jūtu izaicinājumus no Leona, jo tas arī mīlestību padara skaistāku," uzskata Elizabetes lomas atveidotāja.

UgunsGrēka noslēguma sēriju TV3 varēs noskatīties 22. jūnijā 20.20. Savukārt 23. jūnija vakarā seriāla cienītāji tiek aicināti kopā ar saviem varoņiem līgot Limbažos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!