Foto: DELFI

Decembra sākumā TV3 sāka rādīt pašmāju slavenību šovu Tikai ar ielūgumiem, kurā viena no interesantākajām un skatītāju apspriestākajām sadaļām ir dažādu populāru cilvēku izjokošana.

Aizvadītās nedēļas raidījumā galvenā izjokotāja pienākumi bija uzticēti spilgtākajam šova Okartes skatuve dalībniekam, pasākumu vadītājam, modes māksliniekam un dziedātājam Kašeram (attēlā).

Saskaņā ar raidījuma veidotāju radīto leģendu Kašers it kā bija nonācis naudas grūtībās un tāpēc piekritis strādāt Čili Picas kafejnīcā par viesmīli, kurā uz interviju šajā vakarā bija aicināts TV raidījumu vadītājs Māris Grigalis, kā arī dziedātāji Kārlis Būmeisters un Vineta Elksne.

Vislētticīgākais šajā gadījumā izrādījās pieredzes bagātais TV darbonis Grigalis, kurš nespēja slēpt izbrīnu un sašutumu par to, kā Kašers spēj būt tik ļoti neveikls, izpildot viņa un intervētājas pasūtījumu.

Elksne, vērojot Kašera rosīšanos, no komentāriem ar sirsnīgu smaidu atturējās un demonstrēja apbrīnojamu pacietību, bet Būmeisters diezgan ātri saprata, ka Kašers viņu mēģina izjokot.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!