Foto: Publicitātes foto

Krievijas interneta vidē lielu satraukumu izraisījis populārā televīzijas raidījuma Жить здорово! sižets, kas saviem skatītājiem un visiem Krievzemes iedzīvotājiem māca, kā pareizi kakāt.

Raidījumu vada 52 gadus vecā medicīnas zinātņu doktore Jeļena Mališeva (attēlā), kuras šovā stāstīts gan par apgraizīšanu un erekciju, gan dziedāta dziesma par sēkliniekiem, bet šo sižetu daudzi skatītāji uzskata par pārāk traku.

"Mēs savu programmu nosaucām Māksla kakāt un tūlīt jums visu izliksim pa plauktiņiem. Nesiet studijā visu nepieciešamo!" - šī raidījuma sižetu piesaka Mališeva.

Pēc viņas vārdiem, starptautiskā ārstu asociācija ir nākusi klajā ar speciālu instrukciju tiem cilvēkiem, kas cieš no zarnu trakta darbības traucējumiem, un, tā kā šādu cilvēku ir daudz, tēma ir ļoti aktuāla.

Viņa ar saviem palīgiem stāsta, ka defekācija ir īsta māksla: ir jāzina, kā pareizi sēdēt uz poda, ka aizliegts ceļgalus turēt pārāk augstu utt. "Atbrīvojam vēderu, iztaisnojam muguru un - kakājam!" - rādot ilustrācijas, izteiksmīgi iesaucas raidījuma vadītāja.

Mališeva uzsver, ka miljoniem cilvēku cieš no taisnās zarnas disfunkcijas, turklāt vairumā gadījumu pie vainas ir nevis kāda kaite, bet gan tumsonība un nepamatota kauna izjūta.

Tomēr kakāšanas sižets uzņemts ar mazāku atsaucību, nekā plānots. "Ak, dieeevs! Mališeva pavisam prātu izkūkojusi!" - aptuveni tāda ir izplatītākā reakcija komentāros pie ziņām par šo raidījumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!