Foto: Kadrs no video

Tikko startējis LTV1 izklaidējošā šova Vakars ar Renāru Zeltiņu jaunā sezona, un arī raidījuma otrajā epizodē skatītāji iepriecināti ar rubriku, kurā ļaudis tiek izāzēti ar slēptās kameras palīdzību. Šoreiz pārraides vadītājs pārģērbies par sirmu večuku un izjokojis vairākus sabiedrībā zināmus cilvēkus.

Renārs Zeltiņš jeb Volfgangs Pētersīlis, paslēpis seju zem kuplas bārdas un lielām brillēm, devies uz kādu Rīgas kafejnīcu, lai izāzētu vairākus sabiedrībā zināmus ļaudis. Par viņa pirmo upuri kritis savulaik neizmērojami slavenais reperis Ģirts Rozentāls jeb Ozols no Pārdaugavas.

Kad Zeltiņam bija izdevies pievērst sev Ozola uzmanību, abi sākuši spriedelēt par repera karjeras gaitām, un savulaik diženākais Latvijas rīmju meistars knapi valdījis smieklus.

Savukārt vēlāk šovmenis pamatīgi samulsinājis dziedātāju Roberto Meloni, pavēstot, ka mūziķa veidotais Rīga TV24 kulinārijas šovs Labs ēdiens labiem draugiem esot diezgan jēdzīgs raidījums, taču Roberto gatavotie ēdieni gan esot galīgi garām.

Tāpat izjokošanā ar slēpto kameru tika iesaistīta arī Renāra Zeltiņa mamma un šova palīgs Guntis, un lieki teikt, ka raidījuma vadītājam jau atkal izdevies sajūsmināt ne tikai pārraides skatītājus, bet arī sociālo tīklu lietotājus, kas metušies padalīties ar izjokošanas ierakstu.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!