Foto: DELFI

Piektdienas, 8. marta, raidījumā Tikai ar ielūgumiem izjokošanas sadaļā par raidījuma veidotāju upuri bija kritusi modes māksliniece Elita Patmalniece (attēlā), kurai bija uzklupuši viltus dažādu mantu tirgotāji.

Raidījuma Tikai ar ielūgumiem komanda bija devusies viesos pie Elitas, lai it kā intervētu viņu par Starptautisko sieviešu dienu, bet intervijas laikā modes māksliniecei bija sarūpēta virkne nepatīkamu traucēkļu.

Drīz vien pēc pirmajiem jautājumiem pie dizaineres dzīvokļa durvīm atskanēja zvans, un kāds aizrautīgs puisis aizelsies mēģināja Elitai notirgot ezotēriska satura grāmatas. Tas ne pa jokam pārsteidza dizaineri, jo līdz šim izplatītāji un tirgoņi viņu nebija traucējuši.

Kad Patmalniece no nevēlamā viesa ne bez pūlēm bija atbrīvojusies, drīz vien viņu gaidīja nākamais "uzbrukums" - pie namdurvīm stāvēja jauna meitene, kura atzina, ka jau sen mēģinājusi iekļūt pie modes mākslinieces, lai mēģinātu viņai pārdot pašas darinātas somiņas.

Pēc meitenes apciemojuma Elita zvanīja nama pārvaldniekam, lai pasūdzētos par notikušo - līdz šim nama ārdurvis vienmēr bijušas aizslēgtas un svešiem cilvēkiem ieeja bija liegta, tāpēc modes mākslinieces satraukums bija saprotams.

Tikai tad, kad pie dzīvokļa durvīm zvanīja trešo reizi un puisis viņai mēģināja notirgot kartupeļus, Patmalniece saprata, ka tiek izjokota. Tiesa, no piedāvātajiem kartupeļiem viņa atsacījās, paziņojot, ka tie ir pārāk mazi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!