Foto: Filips Dobrovolskis

Šoruden ar vēl lielāku vērienu pie TV3 skatītājiem atgriezīsies šovs "X Faktors", un muzikālā projekta trešajā sezonā gaidāmi vairāki pārsteigumi. Viens no tiem – līdzšinējai žūrijas trijotnei Aijai Auškāpai, Reinim Sējānam un Intaram Busulim pievienosies mūzikas producents, dziesmu autors un grupas "Musiqq" dalībnieks Marats Ogļezņevs.

""X Faktors" ir liels un vērienīgs projekts visā pasaulē un nu jau arī divas sezonas Latvijā, kas, manuprāt, ir ļoti svarīgi Latvijas mūzikas tirgus attīstībai. Tas arī ir viens no iemesliem, kādēļ es piekritu piedalīties šovā. Turklāt šovs nozīmē iespēju arī man izkāpt no savas komforta zonas, jo vēlos ieraudzīt talantus, kas ikdienas ir līdzās tepat Latvijā, smelties iedvesmu un, protams, palīdzēt ar savu pieredzi," par pievienošanos mentoru trijotnei stāsta Marats.

Marats būs gan žūrijas loceklis, gan arī mentors komandai. Potenciālajiem dalībniekiem tiks sniegtas lielākas iespējas nokļūt uz šova skatuves, jo turpmāk šovā būs četras dalībnieku kategorijas – vokālās grupas, 25+, meitenes vecumā no 16 līdz 25 gadiem un puiši vecumā no 16 līdz 25 gadiem.

"Savā komandā īpaši aicinu jauniešus, kurus interesē mūsdienīga mūzika, reps, hiphops, kā arī jauniešus, kas paši komponē mūziku un raksta dziesmu tekstus, jo atrast kādu, kas to darīs tavā vietā, ir ļoti sarežģīti," tā Marats.

Taujāts, vai Marats ir gatavs uzvarēt šovā, viņš atbild pārliecinoši: "Es kā mentors primāri vēlos palīdzēt ar savām zināšanām un pieredzi, kas var atnest uzvaru manai komandai. Turklāt svarīga nav tikai uzvara, bet arī tas, ko tu pēc tam ar šo uzvaru dari – un es darīšu maksimumu, lai jauno zvaigzni iedvesmotu spert drosmīgus soļus savā muzikālajā karjerā!"

""X Faktors" ir pasaulē populārākais mūzikas TV šovs. Sākot to veidot Latvijā, bija liela interese par to, kurš būs lokālais Saimons. Šis jautājums arī parāda to, cik būtiska daļa šovā ir žūrijai. Varam būt priecīgi, ka divas sezonas šovā ir bijusi patiesi labākā, asprātīgākā un pat skarbākā žūrija, kādu Latvijā ir iespējams izveidot. Un, gatavojoties jaunai sezonai, mums kā producentiem nebija šaubu – ja mēs gribam papildinājumu vislabākajai žūrijai, jāmeklē labākais.

Marats Ogļezņevs ir profesionālis tajā, ko viņš dara – viņš ir atzīts dziesmu autors un producents, kurš ar labiem panākumiem Latvijas mūzikā darbojies jau vairāk nekā desmit gadus. Un kas vēl būtiski –mēs redzam, ka viņam ir ko teikt, un ko dot šova dalībniekiem, tāpēc esam patiešām priecīgi par Marata pievienošanos "X Faktoram"," stāsta šova producenti Ilze Ūdre un Guntars Gulbiņš.
Ja vēlies piepildīt savu muzikālo sapni jau tagad, tad šī ir pēdējā iespēja nokļūt šova trešajā sezonā. Pieteikšanās anketu "WhatsApp" atlasei atrodama šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!