Foto: Publicitātes foto

Pašmāju muzikālais šovs Koru kari 3 raisījis ne mazums diskusiju un pārrunu, bet visvairāk cilvēkus interesēja, cik liels balsu skaits par katru kori atdots un kurš koris ir skatītāju balsojuma līderis, jo bieži vien gadījās, ka žūrijas augstais novērtējums tomēr nepaglāba korus no izslēgšanas.

Vairāki cilvēki pauda neizpratni, kad šova pusfinālā raidījumu pameta Rīgas Zelta saules koris, tomēr, kā liecina TV3 pārstāvju DELFI Izklaidei sniegtā informācija, pusfinālā par šo kori cilvēki bija atdevuši vien 8156 balsis.

Daudz vairāk bija balsots par Cēsu Karmīnkrāsas karoga kori, kurš pusfinālā saņēma 14637 balsis, bet absolūtais līderis bija Rēzeknes Zaļo pakalnu koris, saņemot 47356 balsu.

Fināla raidījumā balsu skaits par Cēsu kori sasniedza gandrīz 37 tūkstošus, taču tas joprojām nebija gana daudz, lai izcīnītu uzvaru - par Rēzeknes kori bija nobalsots 88 tūkstoš reižu.

Kopumā šova laikā cilvēki par Rēzeknes Zaļo pakalnu kori bija nobalsojuši vairāk nekā 222 tūkstošus reižu, kamēr par Cēsu kori visa šova laikā bija nobalsots aptuveni 75 tūkstoš reižu.

Rēzeknes koris bija katra raidījuma balsojuma līderis, piemēram, pirmajā raidījumā Rīgas Jūras zilais koris saņēma vien 959 balsis, bet pārējie kori nepārsniedza četru tūkstošu slieksni, taču par Zaļo pakalnu kori tika nobalsots vairāk nekā deviņtūkstoš reižu, turklāt, atdoto balsu skaits ar katru raidījumu turpināja pieaugt.

Atgriešanās šovā vislielāko balsu skaitu - vairāk nekā septiņus tūkstošus - , saņēma Dobeles Violeto ceriņu koris, tomēr šoreiz atkārtotu iespēju cīnīties par naudas balvu saņēma liepājnieki, jo Sudraba viļņu koris pēc žūrijas vērtējuma ierindojās pirmajā vietā, bet skatītāju balsojumā ieņēma otro vietu.

Galerijā: spiltākie momenti no šova Koru kari trešās sezonas fināla raidījuma un ballītes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!