Foto: Publicitātes foto

Kad šovs TV zvaigzne jau gandrīz izskanējis, jaunie talanti kaļ plānus par to, ko darīs pēc šova noslēguma. Marta un Neimanis (abi attēlā) jau sakārtojuši svarīgāko jautājumu – izstrādājuši shēmu savai pirmajai mīlas naktij, kas izplānota otrdien, 16. decembrī.

"Bet tad kāds ir plāns? Tad mēs nosvinam uzvaru - manu vai tavu," plānu iezīmē Marta. "Un tad nākamajā dienā es esmu mājās, sačinīju visu māju," nākamo punktu plānam pieliek Neimanis.

"Sapērc svecītes smuki, vīnu, manu konkrēti, un tad tu man brauc pakaļ to pus kilometru," darāmos darbus uzskaitījusi Marta. Neimanis gan iebildis, ka pa ceļam vēl iebrauks pie vecākiem. Pēc tam abi aizbraukšot vakariņās un "parunāšot par lietām", lai pēc tam atgrieztos pie Neimaņa.

Neimanis gan izteicis nelielas bažas par to, kāda varētu būt viņa reakcija, pirmo reizi ieraugot Martu pliku. "Es esmu par to domājis un iztēlojies. Es zinu to, ka es to nevaru sagaidīt," par abu pirmo reizi spriež Neimanis, piebilstot, ka viņam esot tāds "foršs uztraukumiņš".

Toties Marta pauda satraukumu par to, lai nesanāk tā, ka seksiņš notiek jau pirmdienas naktī, kad abi, apreibuši no dzērieniem šova noslēguma ballītē, varētu eiforijā izsaukt taksi un braukt pie Neimaņa, aizmirstot dzīvokļa atslēgas.

Neimanis spriedis, ka problēmu nebūs, jo mīlniekus pirmdienas naktī pieskatīšot Martas māsa Dārta. Izlemts arī, ka pirmajai mīlas naktij noskaņojoties, Marta baudīs vīnu, bet Neimanim vajadzētu palikt skaidrā. Tomēr Marta galu galā nonākusi pie secinājuma, ka puisis arī varētu atļauties vienu glāzi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!