Foto: Vida Press

Amanda Seifrīda sniedz detaļas par pagājušās nedēļas paziņojumu, kad tika atklāts, ka viņa nevar piedalīties "Zelta globusa" ceremonijā, jo viņa bija "iesaistīta jauna mūzikla radīšanas procesā". Daudzi fani domāja un cerēja, ka viņa runā par jauno "Mamma Mia" daļu, norāda "Collider". Tomēr kā bija patiesībā?

Seifrīda pagājušajā nedēļā nokavēja "Zelta globusu" ceremoniju. Raidījuma vadītājs paskaidroja, ka viņa ir "iesaistīta jauna mūzikla radīšanas procesā", kad viņš paziņoja par viņas uzvaru kategorijā "Labākā aktrise ierobežotā seriālā" par sniegumu "Hulu" seriālā "The Dropout".

Tomēr pēc "Critic's Choice Awards" pasniegšanas ceremonijas intervijas laikā Seifrīda atklāja sīkāku informāciju par projektu, sakot, ka viņas prombūtne no "Zelta globusa" nebija saistīta ar "Mamma Mia". Tika atklāts, ka noslēpumainais mūzikls, pie kura Seifrīds šobrīd strādā, ir uzvedums, kura pamatā ir Telmas un Luīzes stāsts. Galu galā atklājot, ka, lai gan neierašanās nebija saistīta ar iespējamo "Mamma Mia" turpinājumu, viņa gaida zvanu, lai pievienotos trešajai daļai.

Uz jautājumu par trešās "Mamma Mia" daļas iespējamību, Seifrīda to neizslēdza, sakot: "Man nav absolūti nekādas varas, bet mēs gaidām zvanu. Vai jūs saprotat, ko es ar to domāju? Ir pietiekami daudz grupas "ABBA" dziesmu, producente Džūdija Kreimere 100% ir tam gatava. Es nezinu, ko dara izplatītāja "Universal" cilvēki." Lai gan aktrise nav izslēgusi šo iespēju, "Mamma Mia" turpinājuma realizēšana varētu iekavēties, ņemot vērā to, ka Seifrīda pašlaik jau strādā pie vairākiem muzikālajiem projektiem. Intervijas laikā aktrise arī pauda interesi par gaidāmo Brodvejas mūzikla "Mean Girls" filmēšanu.

Vai filma "Mamma Mia 3" ir apstiprināta? Oficiāla apstiprinājuma pagaidām nav. Tomēr dažas nedēļas iepriekš "Mamma Mia! Here We Go Again" režisors Ols Pārkers intervijā ar "Screen Rant" atklāja, ka producentei Kreimerei ir plāni trešajai filmai.

"Džūdija Kreimere, ģeniālā producente, plāno, ka turpinājums būs triloģija. Tas ir viss, ko es varu pateikt," sacīja Pārkers.

Viņš turpināja: "Pirmā filma nopelnīja milzīgu naudas summu, un es domāju, ka arī mēs nopelnījām diezgan daudz. Es zinu, ka ir liels "izsalkums" pēc trešās, un es zinu, ka viņai ir plāns. Vai tā nebūtu jauki?" Ļoti jauki, ja jautā mums!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!