Ja meklē kādu izklaidi drēgniem rudens vakariem, seriāls "Close to Me" varētu būt tava atbilde. Sešu sēriju daudzsēriju kinolentes pamatā ir Amandas Reinoldsas bestsellers, savukārt galvenās lomas atveido aktieri Konija Nīlsena un Kristofers Eklestons.

"Close to Me" ir stāsts par Džo Hārdingu (Konija Nīlsena). Šķiet, ka šai sievietei ir viss: skaista ārpilsētas māja, mīloša ģimene un uzticīgs vīrs (Kristofers Eklstons). Taču pēc neveiksmīga kritiena no Džo atmiņas pēkšņi pagaist vesels gads. Cenšoties sasaistīt notikumus, Džo atklāj, ka viņas dzīve nemaz nav bijusi tik perfekta, kā viņa bija iztēlojusies, un ka kāds darīs visu iespējamo, lai nobēdzinātu no viņas briesmīgu noslēpumu, vēsta "Variety".

Konija Nīlsena ir mirdzējusi tādos kases grāvējos kā "Gladiators", "Mission to Mars", "The Hunted" un "Nimfomāne". Viņa ir arī atveidojusi "DC Comics" supervaroni Hipoliti filmās "Brīnumsieviete", "Taisnības līga" un "Brīnumsieviete 1984". Kristofers Eklstons savukārt saņēmis starptautisko balvu "Emmy" par lomu seriālā "Accused", kā arī filmējies galvenajās lomās BBC populārākajos seriālos "Doctor Who", "The A Word" un "Our Friends in the North", kas ir tikai daļa no viņa atzinīgi novērtētās 25 gadu karjeras kino un televīzijā.

"Close to Me" scenārija autore ir Andžela Pela ("Sniega kūka", "Apdāvinātā"), bet režisors – Maikls Samuelss ("The Missing", "Any Human Heart"). Izpildproducentes ir Džīna Kārtere ("24 stundu ballīšu cilvēki", "Karaliste") un Konija Nīlsena kopā ar Robertu Teiloru un Edu Klārku no TDP un Deivu Klārku no "NENT Studios UK".

NENT grupas satura direktore Filipa Vallestama pauda: "Šī atjautīgā, satraucošā un aizraujošā drāma atklāj krāpšanu, kas var slēpties aiz šķietami ideālas ģimenes dzīves fasādes. Savērpts sižets, dialogi kameras priekšā un lielisks indīmūzikas skaņu ietērps piesaistīs ikvienu skatītāju un vienlaikus ļaus pētīt ekrānos reti aplūkotu tematu – sieviešu pusmūža krīzi. Konija Nīlsena un Kristofers Eklstons ir ārkārtīgi harizmātiski talanti, un šis seriāls uzdod jautājumu, kas var attiekties uz ikvienu – ko mēs patiesībā zinām par sevi un saviem tuviniekiem?"

Jaunākais "Nordic Entertainment Group" seriāls "Close to Me" ir jau pieejams straumēšanas platformā "Viaplay". Skaties un uzzini, vai Džo atklās briesmīgo ģimenes noslēpumu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!