Foto: Publicitātes foto

No 5. līdz 7. februārim "Kino Bize" organizētajā tiešsaistes Bērnu rītā varēs noskatīties sirsnīgo un krāšņo animācijas filmu "Briesmonīte Mollija". Pēc kino seansa būs iespēja pievienoties radošajai darbnīcai, kur, izmantojot materiālus, kas nosūtīti ģimenēm, un sekojot vadītājas norādēm, varēs izveidot pastkartes.

Bērnu rīti kopš ziemas sākuma notiek tiešsaistē – pasākumam iespējams pievienoties, atrodoties jebkurā vietā Latvijā, kā arī laikā pēc katras ģimenes izvēles. Pēc animācijas filmas noskatīšanās pasākuma dalībnieki būs aicināti piedalīties radošajā darbnīcā un veidot pastkartes, kuras vēlāk nosūtīt kādam draugam vai tuviniekam, izmantojot pievienoto pastmarku un dodoties pastaigā ar ģimeni līdz tuvākajai pastkastei.

Animācijas filmas stāsts ir par Molliju, vienīgo un vismīļāko bērnu Briesmonīšu ģimenē. Caurām dienām viņa rotaļājas Briesmoņzemē kopā ar labāko draugu – uzvelkamo rotaļlietu Edisonu. Taču pienāk laiks ģimenes pienākumam un Mollijai jākļūst par vecāko māsu.

Foto: Publicitātes foto

Filma tiks izrādīta latviešu valodā.

Lai iegādātos biļeti uz filmas seansu tiešsaistē un vienotos par radošās darbnīcas materiālu saņemšanu uz sev tuvāko pakomātu, nepieciešams rakstīt uz kino@kinobize.lv. Pieteikties iespējams līdz 3. februārim.

Maksa par seansu:

  • 1 bērnam kopā ar vecākiem – 12 eiro
  • 2 bērniem kopā ar vecākiem – 15 eiro
  • 3 bērniem kopā ar vecākiem – 18 eiro
  • 4 bērniem kopā ar vecākiem – 20 eiro

Vairāk informācijas atradīsi šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!