Foto: Vida Press

Mēs joprojām neesam atguvušies no ziņām, ka Kamerona Diaza tomēr nespēj pamest kino un atgriežas, un tagad Džeimijs Fokss ir atklājis, kā viņš pārliecinājis savu līdzzvaigzni atgriezties kino pasaulē.

Sarunājoties ar "Entertainment Tonight", Fokss apsprieda gaidāmo "Netflix" filmu "Back in Action", kurā viņš un Diaza piedalīsies kopā. "Kamerona ir tik neticams spēks, un viņa šajā biznesā ir paveikusi tik daudz," viņš teica. "Mēs viņu mīlam."

Pēc tam viņš atklāja "metodi", ko izmantojis, lai panāktu, ka aktrise pievienojas projektam, un acīmredzot tas neprasīja tik daudz pūļu, kā varētu domāt. "Tas bija burtiski šādi: "Vai vēlies izklaidēties? Tikai izlaidēties!" sacījis Fokss. "Un es domāju, ka tieši tas viņu noveda pie šādas izvēles."

Aktieris piebilda: "Mēs šajā biznesā dažkārt palaižam garām īpašus mirkļus, un es domāju, ka šis ir īpašs brīdis," viņš turpināja. "Tāpēc mēs esam tik priecīgi, ka tas notiek un ar nepacietību gaidām to."

Ziņa pirmo reizi tika izplatīta jūnija beigās, kad Fokss publicēja ierakstu, kurā teikts: "Mēs ar Kameronu atkal esam darbībā – mūsu jaunajā filmā sadarbībā ar "Netflix". Ražošana sāksies šogad!" Viņš arī pievienoja lapsas un kazas emocijzīmes.

Kā zināms, Fokss piesaistīja amerikāņu futbola leģendu Tomu Breidiju, lai viņš dalītos ar dažiem padomiem, kā atkāpties no pensijas. Jo tieši viņš nozaga visas sporta pasaules uzmanību, paziņojot par atgriešanos. Fokss piebilda: "Mums bija jābūt ļoti novatoriskiem, kā mēs Diazu atgriežam kino pasaulē."

Pagājušā mēnesī kāds kino avots atklāja, ka mirklī, kad projekts nāca klajā un Diazu "vajāja" Džeimijs Fokss, ar kuru viņa ir pazīstama un ar kuru strādājusi gadiem ilgi kopā, viņa nolēma to īstenot.

Diaza arī nesen intervijā ar "CBS Saturday Morning" paziņoja savu atgriešanos aktiermākslā pēc astoņu gadu pārtraukuma. Zvaigzne stāstīja, ka prombūtnes laikā viņai pietrūcis sava amata. "Filmu veidošana ir īpašs prasmju kopums," dalījās Diaza. "Bet, jā, tas ir atšķirīgs dzīvesveids. Un tev ir jābūt gatavam to darīt."

Mums tev jāpateicas, Džeimij! Skaitīsim dienas līdz filmas "Back in Action" pirmizrādei.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!