Foto: Vida Press

Aktieris Džeisons Momoa šobrīd atrodas Romā, "Ātrs X" filmēšanas laukumā, kas būs "Ātrs un bez žēlastības" sāgas 10. daļa, taču notikumu epicentrā nonācis kāda cita iemesla dēļ. 9. maijā aktieris publicēja attēlus ar sevi zem slavenajām Mikelandželo gleznām, kas rotā kapelas sienas un griestus. " ierakstā viņš rakstīja: "Es mīlu Itāliju, cik skaists sākums mūsu dienai, baudot Romu," ziņo "Independent".

Kas tur īpašs? Lai gan parasti fotografēt nav atļauts, Momoa "Instagram" augšupielādēja vairākas fotogrāfijas ar sevi un citiem, kas pozē kapelā.

Un, lūk, neapmierinātie fani komentāros ātri vien norādīja, ka apmeklētājiem parasti ir aizliegts fotografēt vai filmēt kapelā, kas atrodas Vatikānā. Proti, fani izcēla atšķirīgos noteikumus, kas attiecas uz slavenībām un plašāku sabiedrību.

Ņemot vērā komentārus, Mamoa brīvdienās pēc treniņa publicēja īsu video, kurā pievērsās šim strīdam.

"Šī ir mana pēdējā diena Romā, un es vienkārši mīlu tevi un Itāliju," viņš sacīja, noliekot hanteli. "Ja kādreiz esat domājuši, ka necienu jūsu kultūru, tas nebija mans nodoms."

Viņš minēja, ka iepriekš bija apmeklējis Vatikānu un Siksta kapelu, kad viņam bija 19 vai 20 gadu. Momoa paskaidroja, ka ir devis "brīnišķīgu ziedojumu", lai Siksta kapelā pavadītu "privātu mirkli" ar draugiem un dažiem "Fast & Furious" komandas locekļiem.

"Es atklāju, ka cilvēki patiešām vēlas ar mani fotografēties," viņš teica. "Es biju ļoti godbijīgs un lūdzu atļauju tam. Es nekad negribētu darīt neko tādu, lai necienītu kāda cilvēka kultūru. Tāpēc, ja es to tomēr izdarīju, es atvainojos."

Runājot par lomu "Ātrs un bez žēlastības", viņš nesen atklāja dažas detaļas par savu varoni turpinājumā, stāstot faniem, ka viņš atveidos "slikto puisi".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!