Foto: Vida Press
Pēc filmēšanos vairākos projektos pēdējā gada laikā, tostarp "The Eyes of Tammy Faye" un "tick, tick...BOOM!", pēc kuras viņš ieguva "Oskara" nomināciju kategorijā "Labākais aktieris" galvenajā lomā – un pavisam nesen piedalījās ierobežotajā FX kriminālseriālā "Under the Banner of Heaven", aktieris Endrū Gārfilds paziņojis, ka ar nepacietību gaida iespēju tikt prom no uzmanības centra.

"Es mazliet atpūtīšos," viņš teica "Variety". "Man ir jāpārdomā, ko es īsti vēlos darīt tālāk un kas es vēlos būt. Bez šaubām, uz neilgu laiku vēlos būt vienkāršs cilvēks." Ar to viņš domājis, ka viņam kādu laiku vajag būt mazliet parastam.

"Es domāju, ka mums ikvienam patiesībā ir nepieciešams rīkot spēļu vakarus, doties dabā un pārgājienos, peldēties un nirt ezeros, dejot un ēst labu ēdienu, lai mēs patiešām varētu atgriezties un pilnībā atdot sevi darbam," saka Gārfīlds. "Mums ir jāturpina rūpēties par sevi, lai mēs varētu parūpēties par stāstu, ko tālāk sniedzam skatītājiem."


Filmas "The Eyes of Tammy Faye" uzņemšanas laikā Gārfīlda māte nomira no vēža. Nesenā intervijā laikrakstam "The Independent" viņš teica: "Man bija jābūt kopā ar savu mammu viņas pēdējās 10 dzīves dienās. Un nav nekā svarīgāka par to... Mēs viens otram neko neatstājām nepateiktu. Mēs neko neatstājām neizrunātu."

Viņš arī atklāja, ka bija grūti atgriezties Amerikā uz atlikušo filmēšanas laiku: "Bija grūti atgriezties, es nemelošu, bija ļoti, ļoti grūti atgriezties."

Tāpat Gārfilds atzina, ka viņa lēmumu iespaidojusi Simona Bilesa: "Mani ļoti iedvesmo viņas teiktais: "Nē, es negrasos to darīt! Es apdraudēšu sevi, ja šodien to darīšu." Man tas šķiet patiešām neticams piemērs," viņš saka.

Uz jautājumu, vai viņa miers ir īsts atvaļinājums vai tikai neliela atpūta, "Zelta globusa" ieguvējs saka: "Jā, es domāju, es ceru, ka varēšu doties atvaļinājumā. Es gribu gulēt un vienkārši domāt, bet nedomāt un neskatīties citu cilvēku darbus... Būt vienkārši patiesam un ļoti laipnam. Klausīties mūziku, būt kopā ar draugiem un ēst burgerus, ziniet, izbaudīt parasta cilvēka ikdienu."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!