Foto: Vida Press

Franšīzes līderis Vins Dīzels izmantoja savu "Instagram" kontu, lai atklātu franšīzes "Ātrs un bez žēlastības" pēdējās daļas oficiālo nosaukumu, un diemžēl tas nav "Fast 10 Your Seatbelts", kā sākotnēji bija plānots. Gaidāmais turpinājums nosaukts pavisam vienkārši: "Fast X". Fani, bez šaubām, ir pārsteigti, proti, vai tiešām "Ātrs un bez žēlastības" fināla noslēdzošajai daļai nevajadzētu būt ar daudz labāku un efektīvāku nosaukumu? Kā jau zināms, šī būs pēdējā fināla daļa, kas pieliks punktu "Ātrs un bez žēlastības" sāgai.

Savā "Instagram" kontā Dīzels publicēja arī jauno logotipu gaidāmajam turpinājumam, kurā atkal tiek izmantots ikoniskais "Fast" fonts virs milzīga "X". Logotipā imitē arī automašīnas priekšējos lukturus, tādā veidā ķircinot absurdos sacīkšu komplektus, kas neapšaubāmi parādīsies "Fast X". Atklājot logitipu, Dīzels parakstījās ar tekstu – "Pirmā diena", lai apstiprinātu to, ka "Fast X" filmēšana ir oficiāli sākusies.

View this post on Instagram

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel)

Kamēr "Fast X" sižets tiek slēpts, zināms, ka ļoti gaidītais turpinājums būs pirmā daļa no divu filmu stāsta, kas, kā ziņots, izbeigs franšīzi. Jau ziņojām, ka filmā "Fast X" piedalīsies Džeisons Momoa kā filmas galvenais ļaundaris, vēl viena liela supervaroņu zvaigzne, kas iesaistās franšīzē pēc "Wonder Woman" filmas būs Gala Gadota, kā arī aktieris Džons Sina.

Noskaidrots, ka "Fast X" vēl vairāk precizēs Dona dzīves stāstu. Pēdējā filmā "F9" "Fast Family" līderim nācās saskarties ar dažiem pagātnes rēgiem, jo ​​viņa brālis atgriezās, lai izaicinātu viņu. Kamēr franšīze pēta Dona pagātni, fani arī ar prieku vēlas redzēt, kādus jaunus pārsteigumus faniem sagādās šis fināla turpinājums.

Pašlaik ir plānots, ka desmitā franšīzes daļa tiks izlaista 2023. gada 19. maijā, kas būs nedaudz mazāk kā divus gadus pēc "F9" debijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!