Foto: Vida Press

Viena no intriģējošākajām filmām, kas iznāks 2023. gadā, ir "Warner Brothers" filma "Barbie" ar Margo Robiju galvenajā lomā. Ārzemju medijos pēdējo pāris mēnešu laikā ir bijis tik daudz ziņu par šo kinolenti, taču tagad klajā nācis pirmais oficiālais attēls ar Robiju Bārbijas kostīmā un apstiprināts izlaišanas datums. "Bārbija" kinoteātros nonāks 2023. gada 21. jūlijā, ziņo "Variety".

Lai gan populārā lelle gadu gaitā iekļauta dažādās animācijas filmās, Bārbijas pirmā dzīvās darbības filma ir pārsteigums visiem. Proti, to gaida pat tie, kuri nav Bārbijas fani.

Runājot par pirmajiem iespaidiem, filmai sola veiksmīgu sākumu. Kāpēc tā? Daudzi fani izteikušies, ka Margo Robija izskatās gluži kā Bārbija ar savu spožo smaidu un blondajiem matiem. Tas tiesa – viņa tērpusies klasiska izskata Bārbijas tērpā. Viņai ir zila matu lente, pieskaņota svītraina vasaras kleita un pērlīšu rokassprādze. Turklāt izskatās, ka attēls ir uzņemts Bārbijas sapņu mājas priekšā. Šī fotogrāfija ir tikai vēl viens pierādījums, ka Margo Robija bija īstā kandidāte.

Piekritīsi, ka viņa izskatās gluži kā lelle Bārbija, kas ir atdzīvojusies? Pašlaik gan nav zināms, kurp viņa dosies šajā kabrioletā, taču domājams, ka līdzi brauks arī Kens. Kā jau ziņojām, Robija būs galvenās lomas atveidotājs, savukārt Raiens Goslings atveidos viņas labi zināmo partneri Kenu.

"Cilvēki parasti dzird par Bārbiju un domā: "Es zinu, kāda būs šī filma," un tad viņi dzird, ka Grēta Gērviga to režisē, un tad viņi apgalvo: "Ak, nu, varbūt es nemaz nezinu..."" Robija pagājušajā gadā stāstīja britu "Vogue".

Viņa piebilda, ka lomai "nāk līdzi liela bagāža", ņemot vērā dažus vēsturiskos strīdus par lelli. "Un daudz nostalģisku savienojumu," sacīja Robija. "Bet līdz ar to nāk daudz aizraujošu veidu, kā to attēlot."

Gan aiz kameras, gan tās priekšā ir tik daudz godalgotu talantu, ka būs interesanti redzēt, kāda galu galā šī filma būs. Filmas režisore Grēta Gērviga bija nominēta "Oskaram" par savām divām pilnmetrāžas filmām "Little Women" un "Lady Bird", savukārt Robija ir piedalījusies "Oskaram" nominētās filmas, piemēram, "Promising Young Woman" un "I, Tonya".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!